Vuokatti Sport Olympic Training Center on talvilajien skandinaavinen koti.

Valmennuskeskuksemme tarjoaa pohjolan monipuolisimmat olosuhteet tavoitteelliseen laji- ja oheisharjoitteluun sekä urheilijan testaukseen. Eri lajien suorituspaikat vastaavat niin huippu-urheilijoiden kuin junioreiden tarpeisiin, palvellen urheilijaa hänen polkunsa kaikissa vaiheissa.

LUE LISÄÄ

Keskellä kaunista Vuokatin aluetta tarjontamme kattaa kaikki harjoitusolosuhteet mitä tarvitset kehittääksesi omaa suorituskykyäsi.

Harjoituspaikat on suunniteltu asiakkaitamme silmälläpitäen tiivisti hotellimme ympärille. Näin säästät aikaa turhalta matkustamiselta, ja se aika voidaan käyttää palautumiseen. Olit sitten huipulle tähyävä juniori tai kisaat jo maailman huipulla, tervetuloa ylittämään itsesi.

Lue lisää

Huippu-urheilija vaatii ympärilleen huipputiimin. Vuokatti Sportin ammattilaiset ovat täällä sinua varten ja meillä pystyt kasvattamaan osaamistasi yhdessä osaajien kanssa.

Löydät meiltä niin ammattivalmentajat kuin muut omien alojensa asiantuntijat. Pihapiiristämme löytyy myös Jyväskylän Yliopiston Liikuntateknologian laitos sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia, joten tältä alueelta ei osaamista puutu.

LUE LISÄÄ

MAASTOHIIHTO

LAJISIVULLE >>

AMPUMAHIIHTO

LAJISIVULLE >>

JÄÄLAJIT

LAJISIVULLE >>

LUMILAUTAILU & FREESTYLE

LAJISIVULLE >>

MÄKIHYPPY & YHDISTETTY

LAJISIVULLE >>

SUUNNISTUS

LAJISIVULLE >>

TRIATHLON

LAJISIVULLE >>

PESÄPALLO

LAJISIVULLE >>

"I think this is the best place to become a champion." - Iivo Niskanen, Olympiavoittaja.

Vuokatti Sport on ollut mukana Iivo Niskasen matkassa lupaavasta juniorista Olympiavoittajaksi asti. Iivoon henkilöityy Vuokatti Sportin slogan "Become A Champion", sillä Iivo on ollut tuttu näky Vuokatissa lukioikäisestä lähtien. Nykyään Iivo kuuluu eri lajien huippu-urheilijoista koostuvaan Vuokatti Sportin Top Teamiin, jonka tarkoituksena on parantaa urheilijoiden valmentautumisen edellytyksiä Olympic Training Centerissä ja omalta osaltaan auttaa urheilijoita kohti menestystä.
Tutustu Top Teamiin

Urheilijan ehdoilla suunniteltu. Train, Eat, Sleep and Repeat.

Olympic Training Center Vuokatti on urheilijan ehdoilla suunniteltu kokonaisuus keskellä Kainuun kaunista luontoa. Valmennuskeskuksemme tarjoaa pohjolan monipuolisimmat olosuhteet tavoitteelliseen laji- ja oheisharjoitteluun sekä urheilijan testaukseen. Harjoituspaikat on suunniteltu asiakkaitamme silmälläpitäen tiivisti hotellimme ympärille. Näin säästät aikaa turhalta matkustamiselta, ja se aika voidaan käyttää palautumiseen. Olit sitten huipulle tähyävä juniori tai kisaat jo maailman huipulla, tervetuloa ylittämään itsesi.
VARAA MAJOITUS >>