Treenaa & Seikkaile|

Tulo
Lähtö
Huoneita
Aikuisia
Lapsia 4-11v.
Lapsia 0-3v.
Kampanja koodi

MONIPUOLISUUS TREENISSÄ JA LOMASSA ON TAE ONNISTUMISELLE

Vuokatti Sport Resort vie urheilumatkailun uudelle tasolle. Se tarkoittaa elämyksellisempää, motivoivampaa ja tuloksellisempaa tapaa treenata sekä aktiivisempaa lomaa laadukkaammassa ympäristössä. Huippuluokan harjoitusolosuhteiden lisäksi löydät pihapiiristämme tekemistä koko perheelle myös mm. Frisbeegolfratojen ja Seikkailupuiston muodossa.

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT PAVELUMME sekä SISÄ- & ULKOTREENIPAIKAT

PALVELUMME

Treenaa kuin huippu-urheilijat. Seikkaile ja ylitä itsesi. Rentoudu luonnossa. Nauttia joogasta. Vietä aktiivista aikaa yhdessä tärkeimpien kanssa. Kaiken sen teet Vuokatissa Pohjolan parhaissa puitteissa.

VERKKOVARAUS

Varaa majoitus

Vuokatti Sport Resortin monipuolinen majoitustarjonta on suunniteltu palvelemaan aina aktiivilomailijan treeniviikonlopusta, maailman huippu-urheilijoiden kuukausia kestäviin harjoitusleireihin.
SPORT RESORT Majoitus

LIIKU JA TREENAA SISÄLLÄ

Keskity harjoitteluun, älä matkustamiseen. Hotellisi vieressä sijaitsevat kunto- ja liikuntasalit, uimahalli, jäähalli sekä vastaanotto- ja ravintolapalvelut takaavat sinulle riittävän ajan myös palautumiselle.

LIIKU JA TREENAA ULKONA

Vuokatin monipuoliset maastot ja harjoituspaikat mahdollistavat ympärivuotisen lajiharjoittelun aina harrastajasta ammattiurheilijoihin.