Vuokatti Sport Testiasema|

TIETO VOITTAA TUNTEEN SUORITUSKYVYSTÄ

Vuokatti Sportin Testiasema tarjoaa laajan valikoiman palveluita kehityksen seuraamiseen. Valikoimastamme löytyy niin perinteisiä kuntotestejä, kuin enemmän sprinttiominaisuuksista kertovia anaerobisen kapasiteetin testejä. Lisäksi löydät meiltä lihaskuntotestit ja In Body-mittaukset.
Testitulosten pohjalta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä palveluja ja harjoitusohjelmia kehityksen takaamiseksi. Testeistä saatava palaute mahdollistaa tulosten hyödyntämisen harjoittelussa ja seurantatestit tarjoavat loistavan työkalun kehittymisen seuraamiseen.

MAAILMAN HUIPPUTASON TESTAUSOLOSUHTEET

Vuokatti Sportin Testiasemalta löydät urheilijatestauksessa käytettävät laitteet ja välineet suoraan maailman huipulta. Tiloistamme löytyy mm. yksi maailman ainoista rullahiihtomatoista, jossa hiihtäjien testaaminen onnistuu mahdollisimman lajinomaisesti. Olemme vuosien varrella testanneet lukuisia eri lajien arvokisamitalisteja ja jatkuvasti kehittyvät olosuhteemme takaavat sen, että maailman absoluuttisella huipulla kilpailevat huippu-urheilijat saapuvat meille kerta toisensa jälkeen testattavaksi.

LIIKUNTATIEDE - JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Liikuntateknologian yksikkö, joka sijaitsee Vuokatissa, on osa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellistä tiedekuntaa. Liikuntateknologian yksikkö on erikoistunut liikuntabiologian tutkimukseen sekä liikuntateknologian maisteri- ja tohtorikoulutukseen. Yksikön toiminta Vuokatissa käynnistyi vuonna 2004, ja nykyisin Vuokatti Sportin ja Jyväskylän Yliopiston yhteistyö takaa Testiasemalle uusimmat laitteet sekä modernit testausmenetelmät.

TESTAUSTA KAIKILLE OLYMPIAVOITTAJASTA ARKILIIKKUJAAN

Testiaseman alati kehittyvä palvelutarjonta tuo uusimmat kuntotestausmahdollisuudet jokaisen saataville. Olet sitten oman lajisi huippu-urheilija tai fyysisestä kunnostasi ja kehityksestä kiinnostunut arkiliikkuja, löydämme varmasti oikean testivalikoiman juuri sinulle! Testien jälkeen et jää oman onnesi nojaan, vaan testitulosten perusteella saat meidän ammattilaisilta palautteen, jota voit hyödyntää omassa harjoittelussasi.

TESTIIN VALMISTAUTUMINEN

Tärkein asia testiin valmistautumisessa on, että testi tulee tehdä täysin terveenä. Testiä edeltävä viikko tulee olla oireeton. Jos olet sairastellut ennen testiä niin otathan meihin yhteyttä ja voimme arvioida tilanteen yhdessä terveysriskin välttämiseksi. Jotta testitulos olisi mahdollisimman luotettava, tulee testi tehdä hyvin levänneenä. Testattavan harjoitustaustata riippuen kevyttä harjoittelua on kuitenkin suositeltavaa tehdä myös testiä edeltävinä päivinä. Alkoholia tulee välttää testipäivänä ja testiä edeltävänä päivänä. Myöskään runsasta kofeiinipitoisten juomien nauttimista ei suositella testipäivänä. Todella rasvaisen ruoan syömistä on myös syytä välttää vähintään 3h ennen testiä.

Testiaeman palveluita koskevissa asioissa tai esimerkiksi ryhmävarauksiin liittyen voit ottaa meihin yhteyttä! Mikäli emme pääse vastaamaan, otathan yhteyttä myyntipalveluun. Nähdään Testiasemalla!

 

Mikko Virtanen, Testiaseman toimitusjohtaja
mikko.virtanen@vuokattisport.fi+358 500 772 695

Jyrki Uotila, Päätestaaja / Testiaseman varaukset
jyrki.uotila@vuokattisport.fi+358 400 628 794

Oona Kettunen, Testiaseman varaukset
oona.kettunen@vuokattisport.fi

Vuokatti Sport Myyntipalvelu
sales@vuokattisport.fi+358 8 6191 500