Esteettömyys|

Esteettömyys

 

Me Vuokatti Sportilla haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden päästä kokemaan upea ympäristömme ja nauttimaan aktiivisesta elämästä. Siksi esteettömyys sen kaikilla osa-alueilla on meille erittäin tärkeää ja olennainen osa niin nykyistä, kuin tulevaa toimintaamme.

Majoitustarjonnastamme löytyy niin hotellihuoneita kuin huoneistoja, jotka ovat lähtökohtaisesti esteettömiä. Lisäksi vastaanottomme, ravintola ja osa kokoustiloista ovat esteettömiä. Meiltä löydät myös yhden Suomen kuudesta Paralympia apuvälinevuokraamoista, josta on mahdollista vuokrata erilaisia apuvälineitä luonnossa liikkumiseen.

Uusi! Avattu kesällä 2023

Särkisen esteetön rantareitti

Lue lisää >>

Sisäänkäynti

Pääsisäänkäynti on esteetön. Liukuovet avatutuvat liiketunnistimella. Kynnys on alle 10mm. ja tasanne ulko-oven edessä on yli 1500*1500mm.

Pysäköinti

Esteetön autopaikka sijaitsee noin 30 metriä ulko-ovesta. Kulkuväylä on afaltoitu, kesällä kova, tasainen ja märkänäkin luistamaton.

Vastaanotto

Vastaanotto on esteetön. Vastaanoton palvelustiskin korkeus on 1150 mm. Esteetön WC-tila sijaitsee pääaulan yhteydessä. Henkilökunta avustaa tarvittaessa huoneisiin siirtymisessä.

Ravintola & Kahvio

Ravintola Olas ja Aulakahvio ovat esteettömiä ja tilavia. Ravintolan pöydissä on siirrettävät tuolit ja riittävästi jalkatilaa. Itsepalvelusarakkeet ovat korkeudella 900mm. Henkilökunta avustaa tarvittaessa ruoan tarjoilussa ja astioiden palauttamisessa.

Kokouskabinetit

Ravintolan yhteyteen avautuvat kokouskabinetit: Ilves, Kettu, Teeri ovat esteettömiä. Toimivat joko yhtenä tilana suuremmalle yleisölle tai jaettuna 3 erillisenä tilana. Pöydät ja tuolit ovat helposti siirreltävissä.

Esteettömät kesäreitit ja -kohteet

 

 

Esteettömät talvireitit