Lajit & Harjoittelu|

Ilman huippuluokan olosuhteita ei tule huippu-urheilijoita. Siksi huippukuntoiset ja kehittyvät olosuhteet ovat Olympic Training Centerissä yksi tärkeimmistä asioista!

Keskellä kaunista Vuokatin aluetta tarjontamme kattaa kaikki sisä- ja ulkoharjoittelun olosuhteet mitä vaadit kehittyäksesi urheilijana. Olemme rakentaneet harjoituspaikat asiakkaitamme silmälläpitäen tiivisti hotellimme ympärille. Näin säästät aikaa turhalta matkustamiselta ja aikaa jää myös kunnolliselle palautumiselle. Olit sitten huipulle tähyävä juniori tai kisaat jo maailman huipulla, tervetuloa ylittämään itsesi!

MAASTOHIIHTO

LAJISIVULLE >>

AMPUMAHIIHTO

LAJISIVULLE >>

JÄÄLAJIT

LAJISIVULLE >>

LUMILAUTAILU & FREESTYLE

LAJISIVULLE >>

MÄKIHYPPY & YHDISTETTY

LAJISIVULLE >>

SUUNNISTUS

LAJISIVULLE >>

TRIATHLON

LAJISIVULLE >>

PESÄPALLO

LAJISIVULLE >>

Vuokatti Sport Urheilijalle, Valmentajalle ja Vanhemmille

URHEILIJALLE VUOKATTI SPORT ON VIISAIN TIE KOHTI MENESTYSTÄ

Valmennuskeskuksemme tarjoaa pohjolan monipuolisimmat olosuhteet tavoitteelliseen laji- ja oheisharjoitteluun sekä urheilijan testaukseen. Eri lajien suorituspaikat vastaavat niin huippu-urheilijoiden kuin junioreiden tarpeisiin, palvellen urheilijaa hänen polkunsa kaikissa vaiheissa.

VALMENTAJALLE TARJOAMME VARMUUDEN LEIRIN ONNISTUMISESTA

Harjoituspaikkamme on suunniteltu asiakkaitamme silmällä pitäen tiivisti hotellimme ympärille. Valmentajana pystyt suunnittelemaan leiriohjelman niin, että aikaa riittää myös palautumiseen. Valmennat sitten huipulle tähyäviä junioreja tai absoluuttisia maailman huippuja, tarjoamme teille pohjolan parhaat olosuhteet.

TURVAA VANHEMMILLE - YMMÄRRÄMME KAIKEN MITÄ NUORI URHEILIJA TARVITSEE

Järjestämme Vuokatti Sportilla vuosittain useita lasten ja nuorten urheiluleirejä, joissa ohjaajina toimivat meidän omat ammattilaisemme. Huippuvalmentajat sekä koulutetut ohjaajat pitävät huolen siitä, että jokainen leirimme on uniikki ja motivoiva kokonaisuus.

OLOSUHTEET ULKONA

OLOSUHTEET SISÄLLÄ