Vuokatti Sport tarjoaa rajattomat mahdollisuudet erilaisiin yritysten ja ryhmien tilaisuuksiin. Meille ovat tervetulleita niin isot, kuin pienet ryhmät ja autammekin asiakkaitamme mielellämme suunnittelemaan juuri teidän näköisen Vuokatin vierailun! Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan hommat etenemään!

Ota yhteyttä

Liikunnalliset kokous- tai virkistyspäivät - tule meille inspiroitumaan! Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden liikunnallisiin päiviin Olympiavalmennuskeskuksen fasilitetteja hyödyntäen sekä tietysti ammattilaisten ohjauksessa. Koko tarjontamme löytyy samasta pihapiiristä, eikä aikaa tarvitse käyttää turhiin siirtymiin!

Lue lisää

Upeat kokoustilat ja tilaussaunat viimeistelevät yrityksesi unohtumattoman päivän Vuokatissa! Liikunnallisen kokouspäivän päätteeksi on mukava hypätä rantasaunan lauteille rentoutumaan ja meillähän se onnistuu. Sijaintimme järven rannalla mahdollistaa myös virkistäytymisen kotijärveemme, Särkiseen - niin kesällä, kuin talvella.

Lue lisää

AKTIVITEETIT YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Vuokatti Sportin alue tunnetaan upeista liikuntamahdollisuuksistaan, jotka palvelevat kaikkia asiakkaitamme aina yrityksistä huippu-urheilijoihin.
Tutustu yrityksille tarjottavaan aktiviteettitarjontaan tästä >>

LISÄTIETOJA PAKETEISTA SUORAAN MYYNTITIIMILTÄ!

 

Myyntipalvelu – Minna & Sanna
sales@vuokattisport.fi
+358 8 619 1500

Topi Kuorelahti, Myyntipäällikkö
topi.kuorelahti@vuokattisport.fi
+358 44 414 8883