Lepää & Majoitu|

Tulo
Lähtö
Huoneita
Aikuisia
Lapsia 4-11v.
Lapsia 0-3v.
Kampanja koodi

HYVÄ UNI TAKAA ONNISTUNEEN
LOMAN JA TREENIN 

Vuokatti Sport Resortin monipuolinen majoitustarjonta on suunniteltu palvelemaan aina aktiivilomailijan treeniviikonlopusta, maailman huippu-urheilijoiden kuukausia kestäviin harjoitusleireihin. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia. Huoneet, sekä huoneistot sijaitsevat alueellamme vastaanoton ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä.

LOMAPAKETIT

HUONEISTOT & HOTELLIHUONEET

RÄÄTÄLÖI LOMASI

MYYNTIPALVELU

Aktiivilomien ammattilaisemme myyntipalvelussa palvelevat teitä kaikissa toiveissanne. Laita viestiä tai soita ja rakennettaan unelmien lomasi helposti.
Myyntipalvelu

VARUSTEIDEN KUIVAUS & HUOLTO

Aktiivinen päivä vaatii kehonhuollon lisäksi myös varusteiden huoltoa. Siksi jokaisessa hotellihuoneessa ja huoneistossa on kuivauskaappi. Osassa huoneissa myös omat varustehuoneet pesutilojen yhteydessä. Kysy tästä lisää myyntipalvelusta.

ONNI ON OMAT EVÄÄT

Koska kaikki palvelumme on rakennettu huippu-urheilijoiden ehdoilla on jokaisessa hotellihuoneessamme jääkaappi, joka mahdollistaa omien eväiden/ravinteiden säilyttämisen huoneessa. Aktiivisemman lomakokin tarpeisiin vastaa huoneistojen täysin varustetut keittiöt.

KAIKKI YHDESSÄ PIHAPIIRISSÄ

Jotta meillä vierailu olisi kaikille mahdollisimman helppoa olemme rakentaneet kaikki palvelut tiiviisti, samasta pihapiiristä löytyviksi. Hotelli, ravintola, kahvio, urheilukenttä, Vuokatti Areena, uimahalli, kuntosalit, uimaranta ja paljon muuta.