Lepää & Majoitu|

Tulo
Lähtö
Huoneita
Aikuisia
Lapsia 4-11v.
Lapsia 0-3v.
Kampanja koodi

MIELLYTTÄVÄ MAJOITUS ON OSA ONNISTUNUTTA
LOMAA  

Vuokatti Sport Resortin monipuolinen majoitustarjonta on suunniteltu palvelemaan aina hyvinvointiliikkujan lomaviikonlopusta maailman huippu-urheilijoiden kuukausia kestäviin harjoitusleireihin. Huoneet, sekä huoneistot sijaitsevat alueellamme vastaanoton ja ravintolapalveluiden välittömässä läheisyydessä tehden lomasta nauttimisen helpoksi.

 

HUONEISTOT & HOTELLIHUONEET

LOMAPAKETIT

RÄÄTÄLÖI LOMASI

MYYNTIPALVELU

Aktiivilomien ammattilaisemme myyntipalvelussa palvelevat teitä kaikissa toiveissanne. Laita viestiä tai soita ja rakennettaan unelmien lomasi helposti.
Myyntipalvelu

VARUSTEIDEN KUIVAUS & HUOLTO

Aktiivinen päivä vaatii kehonhuollon lisäksi myös varusteiden huoltoa. Siksi jokaisessa hotellihuoneessa ja huoneistossa on kuivauskaappi. Osassa huoneissa myös omat varustehuoneet pesutilojen yhteydessä. Kysy tästä lisää myyntipalvelusta.

ONNI ON OMAT EVÄÄT

Koska kaikki palvelumme on rakennettu huippu-urheilijoiden ehdoilla on jokaisessa hotellihuoneessamme jääkaappi, joka mahdollistaa omien eväiden/ravinteiden säilyttämisen huoneessa. Aktiivisemman lomakokin tarpeisiin vastaa huoneistojen täysin varustetut keittiöt.

KAIKKI YHDESSÄ PIHAPIIRISSÄ

Jotta meillä vierailu olisi kaikille mahdollisimman helppoa olemme rakentaneet kaikki palvelut tiiviisti, samasta pihapiiristä löytyviksi. Hotelli, ravintola, kahvio, urheilukenttä, Vuokatti Areena, uimahalli, kuntosalit, uimaranta ja paljon muuta.