SPORT APARTMENTS

Marraskuussa 2020 valmistuneet uudet, hyvin varustellut huoneistot palvelevat erinomaisesti sekä vapaa-ajan matkailijoita, että urheilijoita. Huoneistot ovat hienolla ja keskeisellä paikalla Särkisen rannan tuntumassa ja osasta huoneistoista aukeaa upeat näköalat järven suuntaan. Vuokatti Sportin vastaanottoon huoneistoilta etäisyys on noin 400m.

Urheiluopiston alueella on monipuolisia palveluita, kuten esimerkiksi ruokaravintola O’las, aulakahvio, kuntosali, telinesali ja uimahalli , jotka palvelevat asiakkaitamme ympäri vuoden. Kesäisin vaellusreiteille ja rullahiihtoradalle, syksyisin ensilumenladulle ja talvisin hiihtoladuille pääset suoraan Urheiluopiston pihapiiristä.

Huoneistotiedot (4+2hengen huoneisto, 46m²) :

2 x 2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, suihku/pesuhuone-wc sekä erillinen wc. Olohuoneen sohvasta (160 cm) on mahdollista tehdä levitettävä lisävuode.

Varustelu; Jääkaappi, Kahvinkeitin, Liesi, Leivänpaahdin, Mikro, Vedenkeitin, Televisio. Astiastot (6:lle)  ja ruoanlaittovälineet. Liinavaatteet ja pyyhkeet. 2 x kuivauskaappi ja pyykinpesukone. Huoneistossa ei ole omaa saunaa, mutta Vuokatti Sportin päärakennuksen hotellisaunat ovat päivittäin asiakkaiden käytettävissä klo 18 -21.

Huom! Noin puolet Sport Apartments- huoneistoistamme on lemmikin sallivia. Lisämaksu lemmikistä on 15 €/vrk (peritään max 3:lta vrk:lta). Tiedustelethan lemmikin sallivan huoneiston saatavuutta ennakkoon myyntipalvelusta. Mikäli toiveissanne on allergiselle sopiva huoneisto, missä lemmikit eivät ole sallittuja, olethan myös tällöin etukäteen yhteyksissä myyntipalveluumme. 

Sport Apartments- huoneiston majoitushinnat sisältävät:

VARAA MAJOITUS VERKKOSIVUJEN MAJOITUSHAULLA »

Halutessasi voit olla yhteydessä suoraan myyntipalveluumme ja sopia haluamasi kokonaisuuden sitä kautta.

MYYNTIPALVELU »

Takaisin ylös