Ravinto & Ruokailu|

MENU

Ruokalistamme kattaa päivän 3 ruokailua. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot.
KATSO MENU

JOKA MAKUUN JA NÄLKÄÄN

380-paikkainen ruokaravintola O’las  tarjoaa Vuokatin alueen laajimmaan seisovan pöydän joka päivä. Huippu-urheilijoiden vaatimusten mukaisesti pidämme valikoimamme päivittäin laajana ja maukkaana.  O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Ravintolan lisäksi teitä palvelee aulakahvio A-oikeuksin. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille.

Huomioimme aina myös yleisimmät erityisruokavaliot. Päiväkohtaisesta menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot. Mikäli noutopöydässämme ei ole gluteeniton tai maidoton vaihtoehto tarjolla, niin ne saa aina pyydettäessä. Ennakkoon ilmoitus erityisruokavaliosta helpottaa ravintolassamme asiointia.

URHEILIJAN RUOKAVALIO

Vaativampaa ruokailijaa kuin urheilija ei ole. Ravinnon rooli palautumisessa on äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme suunnitelleet kaikkien kattaustemme menut sen mukaisesti yhdessä ravintoterapeuttien kanssa. Tämä takaa sinulle kattavan ja maukkaan buffet ruokailun aina aamusta iltaan.

TUOREUS JA PUHTAUS

Jokaisella ruoalla on aina tarjolla tuoreita kasviksia. Myös lämpimien ruokien valmistuksessa panostamme käsityöhön ja tuoreisiin raaka-aineisiin valmiiden raaka-aineiden sijaan. Monipuolinen valikoima ja puhtaat tuoreet maut takaavat nautinnollisen ruokailun kaikille.

HYVÄ MAKU PAREMPI TREENI

Maukas ruoka ja hyvä seura tukevat palautumisen henkistä puolta ja tiedämme, että maistuvasta ruoasta tuleva hyvä voi ratkaista seuraavan treenin onnistumisen. Siksi meille ruoka ei ole vain ravintoa vaan se on myös hyvän olon lähde. Onnistuaksemme tässä panostamme jokaisen annoksen makumaailmaan ja keräämme aktiivisesti palautetta. Näin annoksemme vastaavat joka päivä sitä huipputasoa mitä asiakkaamme vaativat.

AUKIOLOAJAT & HINNASTO

Aulakahvio: Avoinna päivittäin klo 10–20

Puh. 0444 148 810

BUFFET HINNAT
Aikuinen / Lapsi (4-11v.)

AAMIAINEN klo 7-10             11.80€ / 5.90€
LOUNAS klo 11-14                   15.80€ / 7.90€
KEITTOLOUNAS klo 11-14    11,80€ / 5.90€
     PÄIVÄLLINEN klo 17-20       20,80€ / 10.40€

TAKE AWAY

Voit ostaa myös ruoan mukaasi kaikista kattauksistamme.

Noudatamme suositeltuja/riittäviä etäisyyksiä

Ravintolassa yhteydessä on neljä erillistä luento-/kokoustilaa pienryhmälle, joita voidaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntää ruokailussa. Ravintolan pöydät järjestellään riittävän/ suositellun etäisyyden päähän toisistaan.

Noudatamme hyvää hygieniaa

Ravintolan henkilökunta noudattaa hyvää hygieniaa ruoanvalmistuksen sekä ruoan annostelun aikana. Ravintolan henkilökunta käyttää suojaimia voimassa olevan ohjeistuksen mukaan. Ravintolatilojen pintoja puhdistetaan tehostetusti, kuin myös maksupäätteitä. Ravintolatiloissa on käsien desinfiointiannostelijat.

OIVA Raportti

Oiva tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa kuntien elintarvikevalvojat arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Klikkaamalla pääset katsomaan ruokaravintola O´laksen valvontaraportit;
OIVA RAPORTTI

Lasten synttärit

Järjestä riemukkaat lasten synttärit Vuokatti Sportin tiloissa!
KATSO TÄSTÄ