Ravinto & Ruokailu|

MENU

Ruokalistamme kattaa päivän 3 ruokailua. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot.
KATSO MENU

JOKA MAKUUN JA NÄLKÄÄN

380-paikkainen ruokaravintola O’las  tarjoaa Vuokatin alueen laajimman seisovan pöydän joka päivä.  Pidämme valikoimamme päivittäin laajana ja maukkaana edesauttaaksemme asiakkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia.  O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Ravintolan lisäksi teitä palvelee aulakahvio A-oikeuksin. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille.

Huomioimme aina myös yleisimmät erityisruokavaliot. Päiväkohtaisesta menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot. Mikäli noutopöydässämme ei ole gluteeniton tai maidoton vaihtoehto tarjolla, niin ne saa aina pyydettäessä. Ennakkoon ilmoitus erityisruokavaliosta helpottaa ravintolassamme asiointia.

Ravintolamme on lemmikkivapaa, mutta lemmikkien kanssa matkustavat ovat tervetulleita nauttimaan ravintolan palveluista aulakahvion pöytiin.

 

AUKIOLOAJAT & HINNASTO

RAVINTOLA, BUFFET HINNAT JA AUKIOLOAJAT
Aikuinen / Lapsi (4-11v.)

AAMIAINEN klo 7-10
11.80€ / 5.90€

LOUNAS klo 11-14
15.80€ / 7.90€

KEITTOLOUNAS klo 11-14
11,80€ / 5.90€

 PÄIVÄLLINEN klo 17-20
22,80€ / 11.40€

Aulakahvio: Avoinna päivittäin klo 10–20

Ravintola O´las Puh. 0444 148 810

Ravintolan ryhmävaraukset ja- tiedustelut Vuokatti Sportin myyntipalvelusta (avoinna arkisin klo 8 -16) Puh. 08 61 91 500 tai myyntipalvelu@vuokattisport.fi

 

 

TUOREUS JA PUHTAUS

Jokaisella ruoalla on aina tarjolla tuoreita kasviksia. Myös lämpimien ruokien valmistuksessa panostamme käsityöhön ja tuoreisiin raaka-aineisiin valmiiden raaka-aineiden sijaan. Monipuolinen valikoima ja puhtaat tuoreet maut takaavat nautinnollisen ruokailun kaikille.

HYVÄ MAKU PAREMPI TREENI

Maukas ruoka ja hyvä seura tukevat palautumisen henkistä puolta ja tiedämme, että maistuvasta ruoasta tuleva hyvä voi ratkaista seuraavan treenin onnistumisen. Siksi meille ruoka ei ole vain ravintoa vaan se on myös hyvän olon lähde. Onnistuaksemme tässä panostamme jokaisen annoksen makumaailmaan ja keräämme aktiivisesti palautetta. Näin annoksemme vastaavat joka päivä sitä huipputasoa mitä asiakkaamme vaativat.

HK Scan - Tärkeä yhteistyökumppani

"HK Scan on valikoitunut meidän lihatuotteiden toimittajaksi erityisesti korkean laadun sekä toimitusvarmuuden johdosta. Asiakaskuntamme vaihtelee huomattavasti aina huippu-urheilijoista lapsiperheisiin ja yrityksistä leirikouluihin, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että myös vaatimustaso on korkea. Haluamme tarjota kaikille asiakasryhmille laadukkaan ja maistuvan kokemuksen ravintolassamme ja tässä HK Scanin kotimaiset Hk ja Kariniemen lihatuotteet ovat tärkeässä asemassa.” – Hotellijohtaja Jani Klemetti
Tutustu HK Scaniin >>