Ravinto & Ruokailu|

MENU

Ruokalistamme kattaa päivän 3 ruokailua. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot.
KATSO MENU

JOULUAATON MENU

Tutustu jouluaaton 24.12. juhlapäivällisen menuun. Ravintolassa vierailee myös joulupukki! Tee varaus ennakkoon myyntipalvelu@vuokattisport.fi
JOULUAATTO

JOULUPÄIVÄN MENU

Tutustu jouluaaton 25.12. juhlapäivällisen menuun. Tee varaus ennakkoon myyntipalvelu@vuokattisport.fi
JOULUPÄIVÄ

JOKA MAKUUN JA NÄLKÄÄN

380-paikkainen ruokaravintola O’las  tarjoaa Vuokatin alueen laajimman seisovan pöydän joka päivä. Huippu-urheilijoiden vaatimusten mukaisesti pidämme valikoimamme päivittäin laajana ja maukkaana.  O’laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyempi keittolounasvaihtoehto.

Ravintolan lisäksi teitä palvelee aulakahvio A-oikeuksin. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille.

Huomioimme aina myös yleisimmät erityisruokavaliot. Päiväkohtaisesta menusta löydät myös annoskohtaiset ravintoarvot sekä raaka-aineluettelot. Mikäli noutopöydässämme ei ole gluteeniton tai maidoton vaihtoehto tarjolla, niin ne saa aina pyydettäessä. Ennakkoon ilmoitus erityisruokavaliosta helpottaa ravintolassamme asiointia.

URHEILIJAN RUOKAVALIO

Vaativampaa ruokailijaa kuin urheilija ei ole. Ravinnon rooli palautumisessa on äärimmäisen tärkeää ja siksi olemme suunnitelleet kaikkien kattaustemme menut sen mukaisesti yhdessä ravitsemusterapeuttien kanssa. Tämä takaa sinulle kattavan ja maukkaan buffet ruokailun aina aamusta iltaan.

TUOREUS JA PUHTAUS

Jokaisella ruoalla on aina tarjolla tuoreita kasviksia. Myös lämpimien ruokien valmistuksessa panostamme käsityöhön ja tuoreisiin raaka-aineisiin valmiiden raaka-aineiden sijaan. Monipuolinen valikoima ja puhtaat tuoreet maut takaavat nautinnollisen ruokailun kaikille.

HYVÄ MAKU PAREMPI TREENI

Maukas ruoka ja hyvä seura tukevat palautumisen henkistä puolta ja tiedämme, että maistuvasta ruoasta tuleva hyvä voi ratkaista seuraavan treenin onnistumisen. Siksi meille ruoka ei ole vain ravintoa vaan se on myös hyvän olon lähde. Onnistuaksemme tässä panostamme jokaisen annoksen makumaailmaan ja keräämme aktiivisesti palautetta. Näin annoksemme vastaavat joka päivä sitä huipputasoa mitä asiakkaamme vaativat.

AUKIOLOAJAT & HINNASTO

 

Aulakahvio: Avoinna päivittäin klo 10–20

Puh. 0444 148 810

RAVINTOLA, BUFFET HINNAT JA AUKIOLOAJAT
Aikuinen / Lapsi (4-11v.)

AAMIAINEN klo 7-10
11.80€ / 5.90€

LOUNAS klo 11-14
15.80€ / 7.90€

KEITTOLOUNAS klo 11-14
11,80€ / 5.90€

 PÄIVÄLLINEN klo 17-20
20,80€ / 10.40€

HK Scan - Tärkeä yhteistyökumppani

"HK Scan on valikoitunut meidän lihatuotteiden toimittajaksi erityisesti korkean laadun sekä toimitusvarmuuden johdosta. Asiakaskuntamme vaihtelee huomattavasti aina huippu-urheilijoista lapsiperheisiin ja yrityksistä leirikouluihin, joka luonnollisesti tarkoittaa sitä, että myös vaatimustaso on korkea. Haluamme tarjota kaikille asiakasryhmille laadukkaan ja maistuvan kokemuksen ravintolassamme ja tässä HK Scanin kotimaiset Hk ja Kariniemen lihatuotteet ovat tärkeässä asemassa.” – Hotellijohtaja Jani Klemetti
Tutustu HK Scaniin >>