Lajileirit

Lajileiripaketit sisältävät majoituksen täysihoidolla (aamupala, lounas, päivällinen) valitussa majoitustyypissä tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen, sekä oman lajin harjoituspaikkojen käytön ohjelmanne mukaan ennalta varattuna (esim ensilumenlatu, rullarata, ampumaradan käyttö..). Huomiona kuitenkin, että jäävaraukset hinnoitellaan erikseen.

Lajileiripaketti edellyttää, että toimitatte meille nimilistan lisäksi leiriohjelman jossa on vähintään 10 tuntia ohjattua toimintaa /leiri. Lisäksi tarjoamme korvausta valmentajille, mikäli siihen liittyvät ehdot täyttyvät.

Hinnat, alk.

77 € /aikuinen/vrk

60 €/ junnu 6-14v./vrk

Lajileirihintaan vaikuttaa valittu majoitustyyppi, ryhmän koko sekä ajankohta. Yllämainittu hinta on alkaen. Varaukset ja tarkemmat hintatiedustelut myyntipalvelusta: myyntipalvelu@vuokattisport.fi tai 08 6191 500

Majoitusvaihtoehdot
Hotellissa 2-3 hlö/huone. 1hh lisämaksu +30€/vrk.
Lomahuoneistoissa min. hlömäärä on 3 aik./hsto tai 4 junnua/hsto. Jos huoneistomajoitus jää vajaaksi, peritään huoneistolisämaksua. Tarkista suuruus myyntipalvelusta.

Ohjelma. Ohjelman tulee alkaa jo tulopäivänä.
Ohjelma on hyvä toimittaa meille hyvissä ajoin, niin pystymme parhaiten tarjoamaan tilat toivomaanne aikaan.

Leiripakettia ei pureta esim. yksittäisten ruokailuiden tai muiden ohjelmaan kuuluvien osioiden pois jäännin osalta, koska kurssi on osittain valtion tukemaa. (Laki vapaasta sivistystyöstä (632/1998).

Valmentajakorvaukset:
Mikäli leirillä on 10 tuntia ohjattua toimintaa ja olette toimittaneet nimilistan ja ohjelman on ryhmä oikeutettu myös valmentajakorvauksiin

Valmentajakorvauksina maksamme palkkana 52 € (päiväpalkka/vrk) ja 24 €/pv (1/2 päiväraha)

jos ryhmän koko on saapumispäivänä:
10–20 henkilöä, 1 valmentajalle
21–30 henkilöä 2 valmentajalle
31+ henkilöä 3 valmentajalle

Korvausta hakevien valmentajien tulee täyttää täällä vastaanotossa lomake (”kurssipäiväkirja”) jolla ao. korvausta haetaan.  Korvaus on haettava viimeistään viikko leirin päättymisestä ja se maksetaan kuukauden viimeinen päivä (jos hakemus jätetään kuukauden 20 päivän jälkeen, maksu siirtyy seuraavalle kuukaudelle  )    Korvauksen hakijan on toimitettava  verokortti hakemuksen liitteenä.

Maksu/laskutus:

Leirin kurssimaksu maksetaan leirille saavuttaessa paikan päällä. Maksu laskulla on mahdollista pyydettäessä. Laskuun lisätään toimistomaksu 10 €. Mikäli laskutus koskee alle 18-vuotiasta henkilöä, tulee laskun vastaanottajana olla huoltaja.

HUOM! Leirihinnat koskevat vapaan sivistystyön lakiin (632/1998) perustuvaa kurssitoimintaa. Jos leirin tilaaja/maksaja on valtio tai yritys kyseessä ei ole vapaan sivistystyön kurssitoiminta. Pyydä tällöin tarjous leirihinnoista myyntipalvelusta.

 

KYSY TARJOUS LAJILEIRISTÄ >>

Takaisin ylös