Jäälajit|

Vuonna 2020 valmistunut uusi Vuokatti Areena ja sen kaksi kaukaloa nostavat jäälajien harjoitteluolosuhteet Vuokatissa uudelle tasolle. Vuokatti Areena sijaitsee Vuokatti Sportin majoitus- ja ruokailutilojen sekä muiden harjoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä.

VUOKATTI AREENA - FOR FUTURE HEROES

Halu kehittyä on suurin yksittäinen tekijä, joka urheilijalla tulee olla saavuttaakseen sankarin aseman. Halu kehittyä tuo urheilijan harjoituspaikalleen yhä uudestaan ja uudestaan. Saavuttaakseen huipun, tarvitsee urheilija ympärilleen olosuhteet, jotka tukevat kehittymistä optimaalisella tavalla. Vuokatti Areena on rakennettu, jotta parhaat mahdolliset olosuhteet löytyvät Suomesta ja Vuokatista.

ERINOMAINEN SIJAINTI

Vuokatti Areenan ja sen lähialueiden infrastruktuuri on suunniteltu palvelemaan täydellisesti urheilijoiden tärkeintä päämäärää: huipulle pääsyä. Vuokatti Sportin majoitus- ja ruokailutilat sijaitsevat vain n. 200m päässä Vuokatti Areenasta, joten nopea palautuminen treenien päätteeksi on taattu. Lyhyet välimatkat mahdollistavat urheilijoille heidän energiansa keskittämisen harjoitteluun ja palautumiseen matkustamisen sijasta.

KATTAVAT OLOSUHTEET OHEISHARJOITTELUUN

Lajiharjoittelun lisäksi urheilijan harjoitusohjelmaan sisältyy myös lukuisia eri oheisharjoituksia omasta päälajista riippumatta. Jäälajien urheilijoille alueeltamme löytyy kahden kaukalon lisäksi mm. kaksi kuntosalia, telinevoimistelusali, kattavat tilat ryhmäliikuntaan ja pallopeleihin sekä satoja kilometrejä ulkoilureittejä. Lisäksi Vuokatti Sportin Testiasemalta löydät laajan valikoiman erilaisia palveluita urheilijan testaukseen ja kehityksen seuraamiseen.

VARAA LEIRISI

ALOITA TÄSTÄ >>

VUOKATTI AREENA

LISÄTIETOJA >>

OLOSUHTEET JA PALVELUT

VARAA HETI

VERKKOVARAUKSET

Suunnittele leiripakettisi itse ja varaa sinulle sopiva majoitusvaihtoehto!
VARAA NYT >>
RÄÄTÄLÖIDYT LEIRIPAKETIT

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä. Soita tai laita viestiä ja suunnitellaan yhtessä juuri teille sopiva paketti!
Myyntipalvelu