Lumilautailu & Freestyle|

Vuokatti tarjoaa huippumahdollisuudet lumilautailun sekä freestylen harjoitteluun. Olet sitten huipulla kilpaileva ammattilainen tai vasta-alkaja, Vuokatti tarjoaa rinteitä kaiken tasoisille laskijoille.

HUIPPUJEN JALANJÄLJISSÄ VUOKATINRINTEILLÄ

Vuokatin pipeista ovat ponnahtaneet maailmalle lähes kaikki Suomen parhaat lumilautailijat kuten Rene Rinnekangas, Enni Rukajärvi, Peetu Piiroinen ja Markus Malin. Olympia-kriteerit täyttävä halfpipe, kansainvälisen tason valmentajat ja loistavat harjoitteluolosuhteet tekevät Vuokatista tämän hetken ja tulevaisuuden treenauspaikan.

RINTEITÄ KAIKEN TASOISILLE

Vuokatinrinteillä koko perhe nauttii laskemisen riemusta 13 huolella hoidetussa rinteessä. Vasta-alkajat saavat tärkeitä onnistumisia helpoissa Tenavarinteissä, kun taas tosilaskijoille haasteita tarjoaa olympiakriteerit täyttävät SuperPipe ja SlopeStyle-rinne sekä FIS-luokiteltu Olympiakatti.

VUOKATTI SUPERPIPE

Vuokatinrinteiden half-pipe on vuosien aikana kasvanut superpipen kokoiseksi. Kaaren korkeus nykypäivänä on pohjalta 6,8m ja yhden laskun aikana pystyt tekemään 3-7 nousua kaarta pitkin. Viimeiset kaksi vuotta Vuokatin Superpipen rakentamisesta ja huollosta vastannut Itävaltalainen Albert Zehetner.

VARAA LEIRISI

ALOITA TÄSTÄ >>

VUOKATINRINTEET

LISÄTIETOJA >>

OLOSUHTEET JA PALVELUT

VARAA HETI

VERKKOVARAUKSET

Suunnittele leiripakettisi itse ja varaa sinulle sopiva majoitusvaihtoehto!
VARAA NYT >>
RÄÄTÄLÖIDYT LEIRIPAKETIT

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä. Soita tai laita viestiä ja suunnitellaan yhtessä juuri teille sopiva paketti!
Myyntipalvelu