Triathlon|

Uinti, pyöräily ja juoksu. Vuokatti Sport tarjoaa erinomaiset olosuhteet triathlonin harjoitteluun sekä leirien järjestämiseen vuoden ympäri.

UINTIA HALLISSA SEKÄ AVOVEDESSÄ

Vuokatti Sportin pihapiirissä sijaitsevan Vuokatti Areenan yhteydessä oleva uimahalli tarjoaa mahdollisuuden uinnin harjoitteluun vuoden ympäri. Lisäksi viime vuosina olemme kesäisin rakentaneet Vuokatti Sportin vieressä olevaan Särkiseen avovesiuintireitin, jota hyödynnettiin mm. kesällä 2021 järjestetyssä Vuokatin Yötriathlonissa.

KAINUUN KATTAVAT PYÖRÄILYREITIT

Vuokatti Sport toimii erinomaisena tukikohtana myös pyöräilyleirille. Maantietä Kainuussa riittää rullattavaksi ja reitit ovat usein sopivan mäkisiä peruskunnon kehittämiseen. Lisähaastetta voi hakea myös asfaltoidulta tieltä Vuokatinvaaralle, jossa nousumetrejä 1.6km matkalla kertyy yli 150! Lisäksi Vuokatin jatkuvasti kehittyvä maastopyöräreitistö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden maastojen hyödyntämiseen myös metsän siimeksessä.

REITTIVERKOSTO TUTUKSI JUOSTEN JA HIIHTÄEN

Vuokatin yli 150 kilometrin mittainen latuverkosto tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan alueen maastoihin kesäisin juosten ja talvella hiihtäen. Talven latupohjat ovat kesäisin niin juoksijoiden, vaeltajien kuin maastopyöräilijöiden suosiossa. Lisäksi kesän reittiverkostomme kattaa useita kapeampia polkuja, kuten legendaarisen UKK-reitin joka kulkee Vuokatin vaarajonon läpi.

VARAA LEIRISI

ALOITA TÄSTÄ >>

OLOSUHTEET JA PALVELUT

VARAA HETI

VERKKOVARAUKSET

Suunnittele leiripakettisi itse ja varaa sinulle sopiva majoitusvaihtoehto!
VARAA NYT >>
RÄÄTÄLÖIDYT LEIRIPAKETIT

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä. Soita tai laita viestiä ja suunnitellaan yhtessä juuri teille sopiva paketti!
MYYNTIPALVELU