Maastohiihto|

Vuokatti Sport tarjoaa maastohiihtoon loistavat harjoitusolosuhteet vuodenajasta riippumatta. Lokakuussa aukeava ensilumenlatu takaa poikkeuksellisen pitkän hiihtokauden.

OLYMPIC TRAINING CENTER

Vuokatti Sport – Olympic Training Center on kilpahiihtäjän unelmakohde niin Suomessa kuin maailmassakin. Olemme erikoistunut talviurheilulajeihin ympäri vuoden ja meillä on pitkät perinteet kilpahiihtäjien valmennuskeskuksena. Monen maailmanmestarin ja olympiavoittajan kuntoa on hiottu maastoissamme. Mestariksi tuleminen vaati ensiluokkaiset harjoitusolosuhteet. Meidän ensilumenladulle pääsee harjoittelemaan ensimmäisten paikkakuntien joukossa koko maailmassa jo lokakuusta lähtien. Kesäkaudella maastohiihtäjää palvelee monipuolinen rullarata ja muut olosuhteet oheisharjoitteluun. Huom! Hiihtotunneli on suljettu kesä-ja syyskauden 2023.

LUONNOLLISESTI VAATIVAT OLOSUHTEET

Fyysisesti monipuolinen ja haastava harjoittelu on yksi edellytys urheilijan kehittymiselle. Vuokatin vaihteleva maasto sekä luonnolliset korkeuserot takaavat haastetta jokaiseen treeniin – kullekin harjoitukselle ja tehoalueelle löytyy oma harjoitusympäristö. 150 kilometrin latuverkostosmme sisältää niin raastavat kilpaladut, kuin helpommat lenkit palauttaville treeneille. Kesäisin samat reitit muuttuvat helposti esimerkiksi juoksulenkeiksi. Monipuolisuutta voi hakea myös oman lajin ulkopuolelta. Vuokatin kauniissa maisemissa pääsee soutamaan tai melomaan järviä ja jokia pitkin. Ulkokentillä voi pelata lisäksi jalkapalloa ja tennistä, sisähalleissa lentopalloa, sulkapalloa, tai vaikkapa padelia. Voimaharjoitteluun, telinevoimisteluun, ja lihashuoltoonkin on omat tilat.

URHEILIJALLE TIE MENESTYKSEEN - VALMENTAJALLE LISÄÄ OSAAMISTA

Vuokatti Sport tarjoaa urheilijalle pohjolan monipuolisimmat olosuhteet tavoitteelliseen maastohiihdon laji- ja oheisharjoitteluun sekä urheilijan testaukseen. Suorituspaikkamme vastaavat niin huippu-urheilijoiden kuin junioreiden tarpeita, palvellen urheilijaa hänen polkunsa kaikissa vaiheissa. Valmentajalle tarjoamme varmuuden leirin onnistumisesta, sekä mahdollisuuden oppia oman alansa huipuilta. Meillä pystyt kasvattamaan osaamistasi yhdessä osaajien kanssa sillä täältä löydät niin ammattivalmentajat, kuin muut omien alojensa asiantuntijat.

VARAA LEIRISI

ALOITA TÄSTÄ >>

OLOSUHTEET

PALVELUT

VARAA HETI

VERKKOVARAUS

Suunnittele leiripakettisi itse ja varaa sinulle sopiva majoitusvaihtoehto!
VARAA NYT >>
RÄÄTÄLÖIDYT LEIRIPAKETIT

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä. Soita tai laita viestiä ja suunnitellaan yhtessä juuri teille sopiva paketti!
Myyntipalvelu