Ampumahiihto|

Vuokatissa ampumahiihtoon on panostettu jo 70 vuoden ajan. Ampumahiihtorata on suunniteltu intensiiviseen treenaamiseen, ottaen huomioon tekniset yksityiskohdat tuuliharjoittelua myöten.

AMPUMARATA ENSILUMENLADUN JA RULLARADAN ÄÄRESSÄ

Ampumahiihto on yksi kansainvälisimmistä lajeista Vuokatissa ja sen perinteet Vuokatissa yltävät aina 1970-luvun alkuun. Ampumisen voi yhdistää kesällä rullahiihtoharjoituksiin ja ensilumen ladun avauksen myötä 10.10. alkaen aina huhtikuun loppuun asti ampuminen on mahdollista myös lumelta. Olympic Training Center tarjoaa ampumahiihtäjälle kansainvälisen tason huippuolosuhteet niin hiihdon, kuin ammunnan harjoitteluun.

HUIPPUTEKNOLOGIAA JA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

33-paikkainen ampumarata on suunniteltu sekä pienoiskivääri-, että ilmakiväärikäyttöä varten, ottaen huomioon tekniset yksityiskohdat tuuliharjoittelua myöten. Vuokatin ampumarata on varustettu WindTrainer-laitteistolla, joka opettaa urheilijaa lukemaan ammuntaolosuhteita. Tähtäämme Vuokatissa myös kestävään kehitykseen. Ampumatauluissa on luotisiepparit, eli kaikki luodit ja hylsyt kerätään kierrätykseen. Pohjaveden tilaa seurataan säännöllisesti.

KEHITÄ AMMUNTAASI LABORATIORIO-OLOSUHTEISSA TESTIASEMALLA

Vuokatti Sport tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa pintaa syvemmälle ja kehittää ammunnan jokaista pientä osa-aluetta ampumahiihtoammunnan laboratoriotestien avulla. Testit on tarkoitettu systemaattisesti ammuntaharjoittelua tekeville ampumahiihtäjille. Testi tehdään ampumatekniikan eri osa-alueiden tason mittaamiseksi ja kehittymisen seuraamiseksi. Laboratoriotestissä pystymme analysoimaan kenttätestejä tarkemmin, mitä lopputuloksen takana tapahtuu. Ammuntatesti paketit määritellään tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan.

VARAA LEIRISI

ALOITA TÄSTÄ>>

OLOSUHTEET

PALVELUT

VARAA HETI

VERKKOVARAUKSET

Suunnittele leiripakettisi itse ja varaa sinulle sopiva majoitusvaihtoehto!
VARAA NYT >>
RÄÄTÄLÖIDYT LEIRIPAKETIT

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä. Soita tai laita viestiä ja suunnitellaan yhtessä juuri teille sopiva paketti!
Myyntipalvelu