Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 23-26.7.2020

HUOM! Vuokatti Sport ja Suomen Ampumahiihtoliitto seuraavat koronaviruksesta johtuvan tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita. Lisätietoa leirin järjestämiseen liittyen annetaan kesäkuun alkuun mennessä.

Suomen Ampumahiihtoliitto järjestää nuorille, lähtökohtaisesti 9-15-vuotiaille ampumahiihtäjille, harjoitusleirin Vuokatissa 23.-26.7.2020. Leirille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat harrastajat, sillä osallistujat jaetaan karnevaaleilla iän ja harjoituskokemuksen mukaan tasoryhmiin.

Karnevaaleilla luodaan pohjaa lajitaitojen kehittymiselle, annetaan ideoita monipuoliseen harjoitteluun ja nautitaan muiden nuorten ampumahiihtäjien seurasta. Vuokatissa samaan aikaan leireilevä maajoukkue osallistuu myös mukaan leirin toimintaan.

Hinta 210€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman. Osallistuminen myös ilman omaa asetta on mahdollista, kunhan tästä ilmoittaa etukäteen: lauri.elo@biathlon.fi

Karnevaaleilla järjestetään halukkaille huoltajille Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus. Koulutus on ilmainen ja tarjoaa osallistujille perusteet seuraharjoitusten ohjaamiseen ja ampumahiihtokoulujen pitämiseen. Ilmoittaudu mukaan: lauri.elo@biathlon.fi.

Ilmoittautuminen on mahdollista ma 5.7.2020 asti

Lisätiedot: Lauri Elo, lauri.elo@biathlon.fi, 046 878 2204

Tervetuloa!

Lisätietoa SAHL:n sivustolta

Ilmoittautuminen

Huom! Jokaisen leiriläisen osalta tulee täyttää oma ilmoittautumislomake  (myös mahdollisesti mukaan tulevilta/osallistuvilta huoltajilta/aikuisilta/valmentajilta).

Ampumahiihtokarnevaalit 23.-26.7.2020

Takaisin ylös