HIMOLIIKKUJA »

TRAIN, EAT, SLEEP, REPEAT!

TRAIN, EAT, SLEEP, REPEAT! Himoliikkujan loma on erilailla ihana. Himoliikkujan lomalla nautinnollinen uupumus on vahvasti läsnä. Loma kuin huippu-urheilijan treenipäivä ei ole meille vieras käsite, koska maailmanhuiput asuvat ja treenaavat meillä.

HIMOLIIKKUJA »

AKTIIVILIIKKUJA

IHANA LOMA

AKTIIVISEN PERHEEN IHANA LOMA ON STRESSITÖN JA HIKINEN. Tunti ensilumenladulla maksimisykkeellä vai tunti leppoisaa lenkkeilyä? Tunti armotonta treeniä vai tunti rentoa pelailua? Vuokatti Sport Resort on paikka, jossa jokainen liikunnasta nauttija voi viettää Ihanan syyslomansa. Vuokatti Sport on aktiivisen ihmisen ykköskohde syksyllä 2021. Tutustu syksyn tarjontaan nyt ja varaa paikkasi.

AKTIIVILIIKKUJA

LUONTOLIIKKUJA »

BASE CAMP VUOKATTI

Aktiivinen Vuokatti Sport sijaitsee luontomatkailijan näkökulmasta unelmapaikalla. Vuokatin kaunis luonto itsessään on huikea mahdollisuus seikkailuun, mutta myös ympäristön 3 kolme luonnonkaunista kansallispuistoa luovat poikeuksellinen matkailukokonaisuuden, myös ympärivuotisesti.

LUONTOLIIKKUJA »
Tulo
Lähtö
Huoneita
Aikuisia
Lapsia 4-11v.
Lapsia 0-3v.
Kampanja koodi

IHANA SYKSY

LIIKKUJAN SYKSY ON TÄÄLLÄ 

60 minuuttia temppuilua telinesalissa tai rentoutumista joogan parissa. 120 minuuttia aarteenetisntää geokätköillen tai riemukkaita pelejä futiskentällä. 180 minuuttia frisbeegolfia tai retkeilyä vaaramaisemissa. 240 minuuttia melontaa luonnon rauhassa. Näistä ja monista muista aktiviteeteista muodostuu Vuokatin liikunnantäyteinen, koko perheelle sopiva Ihana syksy.

VARAA LOMASI NYT!!  

AIKAINEN HIIHTÄJÄ LADUT NAPPAA

HIIHTOKAUSI ALKOI JO

Keho valmiina, sukset voideltuina ja odotusta ilmassa. Vuokatissa syksy kuuluu hiihdolle! Hiihtoputkessa ja rullaradalla pääset jo hiihtämään ja 10.10. klo 10 avautuva ensilumenlatu ja lukuisat oheisharjoittelumahdollisuudet tekevät Vuokatista hiihdon harrastajan paratiisin.
Treenaa & Seikkaile
VUOKATTI SPORT

BECOME A CHAMPION

Motivaatiota, energiaa, intoa ja itsensä ylittämisen elämyksiä laadukkaassa resort-ympäristössä. Siinä on Vuokatti Sportin menestysresepti. Moni hyvinvointimatkailija etsii lomaltaan muuta kuin löhöämistä. Vuokatti Sport on aktiiviliikkujan unelmakohde, jossa harrastajat ja huippu-urheilijat kohtaavat samoilla treenipaikoilla. Tämä tarkoittaa elämyksellisempää, motivoivampaa ja tuloksellisempaa tapaa treenata sekä aktiivisempaa lomaa laadukkaassa ympäristössä.
LUE LISÄÄ »

Vuokatti Sportin heimo

Meillä maailmanmestarit, hiihtoniilot kuin arkilenkkeilijät istuvat samassa pöydässä samalla tasolla. Kaikki yhdistää intohimo liikuntaa ja aktiiviseen elämään. Tule kokemaan elämykset hengenheimolaistesi kanssa.

Retkeilijän paratiisi

Vuokatin vaaran ympäristö satojen kilometrien reittiverkostoineen ja monipuolisine luontoineen tarjoavat kaikille retkeilijöille ainutlaatuisen helpon ja elämyksellisen kokonaisuuden.

Mestarin vaatimukset

Huippu-urheilu vaatii ympäristöltään helppoutta ja sujuvuutta jotta urheilija voi keskittyä treenaamiseen ja palautumiseen. Tämä malli tarjoaa myös lomailijalle stressittömän ympäristön kun kaikki on helposti saatavilla.

Enemmän samaan hintaan

Palvelumme parhaimmillaan kokonaisvaltaisen loman suunnitteluun. All Inclusive loma stressitön ja kustannuksiltaan fiksu. Lue näistä lisää meidän Lepää ja Majoitu -sivulta.