Vuokatti-Jukolan järjestelytoimikunta kokoontui

Vuokatti-Jukolan järjestelytoimikunnan ensimmäisessä kokoontumisessa esiteltiin talkoolaisille, vastuuhenkilöille ja aiheesta kiinnostuneille tapahtuman tämänhetkistä tilannetta. Paikallaolijat kuulivat muun muassa #roadtoJukola2027-toimintasuunnitelmasta, viestinnän alkuvaiheen tavoitteista sekä Kauhavalla olleesta tiedonsiirtotilaisuudesta, jonne myös Vuokatti-Jukolan vastuuhenkilöitä osallistui lokakuussa.

Kokoontumisessa esiteltiin myös järjestelyorganisaatio sekä Vuokatti-Jukolan logo, joka sai kehuja Vuokatin väreistä ja fiiliksestä. Logon on suunnitellut Sotkamon lukion abiturientti Reetta Hoppula.

Talkoolaisia on tällä hetkellä ilmoittautunut mukaan tekemään Vuokatti-Jukolaa noin viisikymmentä henkilöä, ja järjestelytoimikunnan kokoontumisessa sekä paikan päällä että etäyhteyksien päässä oli reilut 30 osallistujaa. Kuulijoiden mukaan Vuokatti-Jukolan järjestelyt vaikuttivat lähteneen hyvin liikkeelle, ja tekemisen avoimuus ja monipuolinen tarkastelu osoittivat luottamusta.

Tavoitteena on ryhtyä seuraavaksi kokoamaan lisää talkoolaisia ja vastuuhenkilöitä mukaan. Ensi kevään aikana on tarkoituksena myös hankkia näkyvyyttä lisäämään Vuokatti-Jukolaa mainostavia asuja.

 

Takaisin ylös