Eläkeläisten kesäliikuntapäivät 12.-15.8.2024

Vuokatin Urheiluopisto järjestää eläkeläisten kesäliikuntapäivät 12.-15.8.2024! Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan liikunnan nautinnosta ja Kainuun kesäauringosta. Näillä kursseilla jokainen osallistuja saa nauttia matalan kynnyksen liikunnasta yhdessä ikätoverien kanssa.

Milloin? Kurssi järjestetään ma-to 12.-15.8.2024

Kenelle? Kurssi on tarkoitettu kaikille liikunnasta ja ulkoilmasta innostuville. Sinun ei tarvitse olla himoliikkuja, sillä sovellamme ohjelmaa jokaisen taitotason mukaiseksi.

Missä? Vuokatin Urheiluopistolla, Olympiavalmennuskeskuksessa jossa voit törmätä niin huippu-urheilijoihin kuin kuntoilijoihin

Hinta? 229€/osallistuja. Hinta sisältää ohjelman ja ohjauksen lisäksi majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa tai neljän hengen huoneistoissa. 1 hengen huoneen lisä on 30€/yö, eli yhteensä 90€/kurssi. Kurssiohjelmaan sisältyy niin aamiainen, lounas kuin päivällinen.

Kurssin alustavaa ohjelmaa pääset tarkastelemaan TÄSTÄ. Pyöräretkelle osallistuminen edellyttää pyörän vuokraamista tai omaa pyörää. Ilmoitattehan meille 8.8. mennessä pyörien vuokraustarpeesta, hoidamme vuokrauksen keskitetysti. Pidätämme oikeuden muutoksiin, ohjelma tarkentuu lähempänä kurssin alkua.

Varauksen teet helposti alla olevalla lomakkeella

Eläkeläisten Kesäliikuntapäivät 12.-15.8.2024

Osallistujan nimi
Osoite
Majoitun kurssilla(Pakollinen)
Hyväksyn, että tietoni tallennetaan muita tarjouksia ja tiedottamista varten(Pakollinen)

 

Lisätietoja antaa Vuokatti Sport Myyntipalvelu: 
08 619 1500
sales@vuokattisport.fi

Takaisin ylös