Vuokatin Aateli Race 20v juhlakilpailu 25-26.6.2024

Juhannuksen jälkeisellä viikolla ensimmäistä kertaa järjestettävä Vuokatin Huippu-urheiluviikko on tapahtuma, jonka pääfokuksena on puhe urheilusta. Tapahtuman ohjelmakokonaisuus muodostuu huippu-urheilutapahtumista, seminaareista, paneelikeskusteluista ja messuista. Huippu-urheiluviikko kokoaa urheiluyhteisön Vuokattiin 25.-28. kesäkuuta.

Vuokatin Huippu-urheiluviikko tuo osaajia eri osa-alueilta keskustelemaan ajankohtaisista urheiluun linkittyvistä aiheista, joita yhteiskunnallinen keskustelu ei tuo riittävästi esille. Seminaarien teemoina ovat muun muassa huippu-urheilun nykyinen tila ja tulevaisuus, urheilun rahoitus, rahapelialan tulevat muutokset ja niiden vaikutukset, yhteiskunnan liikkumattomuusvelka, lasten ja nuorten liikkuminen, vastuullisuus urheilussa sekä valmentautuminen. Puhujina ja panelisteina nähdään edustajia muun muassa Opetus- ja kulttuuriministeriöstä, Olympiakomiteasta, Läpimurtosäätiöstä, KIHU:sta, lajijärjestöistä sekä urheilun kaupallisten toimijoiden ja sponsoroinnin parista.

Viikon ohjelmaa rytmittävät myös erillinen Urheilu Business Forum sekä huippu-urheilutapahtumat, kuten Vuokatin Aateli Racen 20-vuotisjuhlakilpailu ja Sotkamon Jymyn Superpesis-ottelu.

Vuokatin Aateli Race järjestetään siis jo 20. kerran Vuokatissa.

Perinteiset hiihtäjien kesäkilpailut kokoaa maastohiihdon, ampumahiihdon, yhdistetyn ja hiihtosuunnistuksen huiput Vuokattiin.

Kisatiedot löydät alta Vuokatti Ski teamin nettisivustolta. Ilmoittautuminen avautuu viimeistään 1.6. ja päättyy ti 18.6. klo 23:59.

Vuokatti Ski Teamin sivustolle

VARAA MAJOITUS VERKKOKAUPASTA >>


Vuokatti Aateli Race will be held for the 20th time in Vuokatti. Traditional summer competition for skiers brings together the tops of cross-country skiing, biathlon, combined and cross-country skiing in Vuokatti.

A more detailed schedule will be updated until end of April on the Vuokatti Ski Team’s website:
More information aatelirace@gmail.com

Vuokatti Ski Team websites

 

Takaisin ylös