Aktiiviliikkuja|

Tulo
Lähtö
Huoneita
Aikuisia
Lapsia 4-11v.
Lapsia 0-3v.
Kampanja koodi

AKTIIVISEN PERHEEN IHANA LOMA

60 minuuttia temppuilua telinesalissa tai rentoutumista joogan parissa. 120 minuuttia aarteenetisntää geokätköillen tai riemukkaita pelejä futiskentällä. 180 minuuttia frisbeegolfia tai retkeilyä vaaramaisemissa. 240 minuuttia melontaa luonnon rauhassa. Näistä ja monista muista aktiviteeteista muodostuu Vuokatin liikunnantäyteinen, koko perheelle sopiva Ihana syksy.

Vuokatti Sport on aktiiviseen perheen ykkösvalinta. Täyshoitopaketimme tarjoavat perheille monipuolisen loman järkevään hintaan. Tekemistä, syömistä ja lepoa kaikille juuri oman maun mukaan. Katso Syysloman paketti ja varaa All Inclusive lomasi nyt.

KAUNIS JA AKTIIVINEN VUOKATTI

Vuokatti monipuolisineen luontokohteineen sekä kaikille sopivine aktiviteetteineen tarjoaa lepoa ja liiketä juuri sinun lomaasi sopivassa suhteessa. Ilmainen WIFI hotellilla tarjoaa taas viihdettä lepohetkiisi kun päivän reippailut on takanapäin.

STRESSITÖN VALINTA

Loman pahiten pilaava asia voi olla turha stressi järjestelyistä. Vuokatti Sportin kokonaisuus poistaa lomasi stressin kerta heitolla. Valtava määrä aktiviteetteja helposti samassa pihapiirissä sekä monipuoliset kaikille sopivat majoitusvaihtoehdot helpottavat lomaasi.

JÄRKEVIN HINTA

All Inclusive -paketti tarjoaa treenaavalle ja aktiiviselle lomailijalle täysin ainutlaatuisen kokonaisuuden. Kaikki palvelut samassa pihapiirissä aina kuntosalista, latuihin, jääarenaan ja uimahalliin jotka täyttävät maailman parhaiden urheilijoiden vaatimukset.

KAIKILLE MAISTUVA RUOKAILU

Runsaasti eri ruokalajeja sisältävä buffet ravintolamme tarjoaa varmasti kaikille maistuvat ruoat jokaiselle päivän ruokailulle. Pikkunälkään ja perheen arkea helpottaa myös kaikissa huoneissa olevat jääkaapit ja huoneistojen keittiöt mahdollistavat myös itse ruoan laittamisen.
VARAA HETI

VERKKOVARAUS

Aktiivinen lomasi on muutaman klikkauksen päässä. Varaa omasi heti ja treenaa kuin mestari!
Lepää & Majoitu
RÄÄTÄLÖI OMASI

MYYNTIPALVELU

Aktiivilomien ammattilaisemme myyntipalvelussa palvelevat teitä kaikissa toiveissanne. Laita viestiä tai soita ja rakennettaan unelmien lomasi helposti.
Myyntipalvelu

RÄÄTÄLÖI LOMASI

LOMAPAKETIT