Perhelomat|

Kuvittele loma, joka sisältää aktiivista ja hauskaa ohjelmaa. Seikkailua, yhdessäoloa, hauskanpitoa, vapautta. Vuokatti Sportin perhelomat sisältävät kaiken tämän ja paljon muuta.

Fun & Sports – syksyn viikonloput

Kaikille soveltuvat viikonloppupakettimme tarjoavat elämyksiä vauvasta vaariin. Pakettihinta sisältää täysihoitoruokailut, joten kiireisen arjen puuhista saa huokaista hyvällä omalla tunnolla ja nauttia herkullisen noutopöytämme antimista koko viikonlopun ajan.

Lomaohjelma sisältää mm. seuraavia kestosuosikkeja;

  • Temppuliikuntaa telinesalissa
  • Geökätköilyä
  • Frisbeegolfia
  • Melontaa
  • Retkeilyä vaaramaisemissa

Mikäli saavutte koko perheen voimin, ja perheen aikuinen haluaa hetken omaa aikaa, tarjoaa pakettimme mahdollisuuden myös siihen. Leikki-ikäisille (yli 3-vuotiaille ) löytyy omaa valvottua toimintaa ohjelman mukaisina lauantaina klo 12-16.

Hinta              vrk

Aikuinen                              69 €
Lapsi (6-14v)                      49 €
Pinnasänky                         20 €
Lisävuode                            25 €
1-hh lisämaksu                    25 €

Min. viipymä 2vrk.
Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla alkaen tulopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän lounaaseen, ohjelma, vapaa pääsy kalenterin mukaisille ryhmäliikuntatunneille, kuntosalin ja hotellisaunojen käyttö.

Majoittuminen pääsääntöisesti 2-3 hengen hotellihuoneissa. Neljän hengen tai siitä isompien perheiden majoitus järjestetään joko vierekkäisissä hotellihuoneissa tai lomahuoneistoissa, varaustilanteesta riippuen.

Lomapakettia ei pureta esim. yksittäisten ruokailuiden tai muiden ohjelmaan kuuluvien osioiden pois jäännin osalta, koska kurssi on osittain valtion tukemaa.
(Laki vapaasta sivistystyöstä (632/1998)

TUTUSTU OHJELMAAN: 

Ohjelma 28.-30.8.2020
Ohjelma 11.-13.9.2020
Ohjelma 25.-27.9.2020
Ohjelma 9.-11.10.2020
Takaisin ylös

Fun & Sports – Syysloma

ALL INCLUSIVE

Koulujen syyslomaviikkojen 42 ja 43 (9.-25.10.2020) perhepakettimme ohjelma tarjoaa koko perheelle yhteisiä elämyksiä, liikunnallista ohjelmaa, pelejä ja leikkejä. Parasta lomassa on, että pakettihinta sisältää myös täysihoitoruokailut, joten arkipuuhista saa huokaista koko perhe ja nauttia herkullisen noutopöytämme antimista.

Ja mikäli perheen aikuinen haluaa hetken omaa aikaa, vaikkapa hiihdon merkeissä, ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden myös siihen. Perheen pienimmille löytyy silloin omaa valvottua ohjelmaa.

Hinta            vrk

Aikuinen                           69 €
Lapsi* (6-14)                     49 €*
Pinnasänky                       20 €
Lisävuode                          25 €

Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla, ohjelma, vapaa pääsy ryhmäliikuntatunneille, kuntosalin ja hotellisaunojen käyttö.

Majoittuminen pääsääntöisesti 2-3 hengen hotellihuoneissa. Neljän hengen tai siitä isompien perheiden majoitus järjestetään joko vierekkäisissä hotellihuoneissa tai huoneistoissa, varaustilanteesta riippuen.

TUTUSTU OHJELMAAN:

9.-11.10. OHJELMA
12.-25.10. OHJELMA

 

TUTUSTU MYÖS:

VUOKATTI SPORT RYHMÄLIIKUNTATARJONTAAN >>

Aikuiset 69 € vuorokausi Varaa tästä
Lapset 49 € vuorokausi Varaa tästä
Takaisin ylös

PERHEEN AKTIVITEETIT

Fatbiken ja maastopyörän vuokraus

Lue lisää

Vuokatin Seikkailupuisto

Lue lisää

Vuokatti Disc Golf Park

Lue lisää

Vuokatin alue – vuokatti.fi

Lue lisää

IHANAN LOMAN TARJOUS:

Vuokatti Chalets huoneistot alk. 120 € vuorokausi !

Tarjous voimassa 28.8.2020.

VARAA NYT »