Ruka–Vuokatti liikunnanohjauksen perustutkinto

Onko tavoitteenasi liikunta-alan ammattilaisuus? Etsitkö uutta suuntaa työurallesi?

Tule mukaan Ruka–Vuokatti Liikunnanohjauksen perustutkintokoulutukseen!

Tervetuloa opiskelemaan Liikunnanohjauksen perustutkinto Ruka–Vuokatti -monimuotokoulutukseen. Uusi koulutusmalli palvelee niin ensimmäistä tutkintoaan suorittavaa kuin alaa vaihtavaa tai osaamistaan täydentävää. Opinnot sopivat erinomaisesti myös heille, jotka haluavat yhdistää oman urheilu-uran ja tutkintoon tähtäävän opiskelun.

Opinnot toteutuu strukturoituna monimuotokoulutuksena ja sen voi halutessaan opiskella myös täysin etänä. Opintojen perustana on paikkaan sitomaton etäopetus ja -ohjaus sekä työelämässä tapahtuva opiskelu. Lisäksi opinnot sisältävät intensiivisiä lähiopetusjaksoja Rukan ja Vuokatin elämyksellisissä olosuhteissa. Toiminnallisilla ja käytännönläheisillä intensiivijaksoilla pääset kokeilemaan ja oppimaan erilaisia liikuntamuotoja sekä tapaamaan opiskelutovereitasi. Yhteisöllinen opiskelu, liikunnan ja urheilun huippuolosuhteet sekä asiantuntevat opettajamme inspiroivat sinua kehittymään ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi.

Opinnot käynnistyivät elokuussa 2022 ja opintoihin on jatkuva haku. Opiskelijat valitaan liikunnallista osaamista mittaavalla pääsykokeella. Lisätietoja opinnoista sekä linkki hakulomakkeeseen löytyvät lisätiedot opinnoista-sivulta.

LISÄTIEDOT OPINNOISTA >>

KOULUTUKSEN TERVEYDENTILAVAATIMUKSET >>

Takaisin ylös