Liikunnanohjauksen perustutkinnnon monimuotototeutus

Liikunnanohjauksen perustutkinto Ruka–Vuokatti – suoritetaan monimuotokoulutuksena, eli se palvelee niin ensimmäistä tutkintoaan suorittavaa kuin alaa vaihtavaa tai osaamistaan täydentävää opiskelijaa. Opinnot sopivat erinomaisesti myös heille, jotka haluavat yhdistää oman urheilu-uran ja tutkintoon tähtäävän opiskelun.

Opinnot toteutetaan strukturoituna monimuotokoulutuksena ja tutkinto on halutessaan mahdollista opiskella myös täysin etänä. Opintojen perustana on paikkaan sitomaton etäopetus ja -ohjaus sekä työelämässä tapahtuva opiskelu. Lisäksi opinnot sisältävät intensiivisiä lähiopetusjaksoja Rukan ja Vuokatin elämyksellisissä olosuhteissa. Toiminnallisilla ja käytännönläheisillä intensiivijaksoilla pääset kokeilemaan ja oppimaan erilaisia liikuntamuotoja sekä tapaamaan opiskelutovereitasi. Yhteisöllinen opiskelu, liikunnan ja urheilun huippuolosuhteet sekä asiantuntevat opettajamme inspiroivat sinua kehittymään ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi.

Opiskelijat valitaan liikunnallista osaamista mittaavalla pääsykokeella. Lisätietoja opinnoista, sekä linkki hakulomakkeeseen löytyvät lisätiedot opinnoista-sivulta.

LISÄTIEDOT OPINNOISTA >>

KOULUTUKSEN TERVEYDENTILAVAATIMUKSET >>

Takaisin ylös