Joukkueiden ja ryhmien testaus|

Vuokatti Sportin Testiasemalla rakennamme teille testauspaketit oman joukkueenne tai ryhmienne tarpeisiin! Olette sitten huippu-urheilujoukkue tai yritysryhmä niin ota yhteyttä ja rakennetaan teille testipaketti!

Välinetestit

Kenelle? Välinetestit soveltuvat maajoukkueille, välinevalmistajille, seurajoukkueille ja yksittäisille huippu-urheilijoille.

Miksi? Yleisesti välinetestejä tehdään välineiden ominaisuuksien selvittämiseksi ja vertailemiseksi. Välinetestit Vuokatissa mahdollistavat tarkan kitkan mittaamisen suksista sekä sauvojen voimanvälityskyvyn määrittämisen. Testien tuloksia voidaan käyttää tuotekehityksessä sekä suksien tai muiden tuotteiden valintaprosessissa. Tyypillisiä välinetestejä ovat maajoukkueiden testipakkojen paritukset, voide ja kuviotestit sekä sauvaprototyyppien testaus.

Miten? Suksitestit tehdään ns. suksitesterillä oikealla lumella. Testeri on sijoitettu konttiin, jonka ilman ja lumen lämpötilaa voidaan kontrolloida halutusti. Sauvatestit tehdään ns. sauvatesterillä, jossa sauvaa puristetaan pituussuunnassa. Tällä menetelmällä voidaan määrittää sauvan jäykkyys, eli voimanvälityskyky sekä useita muita sauvan ominaisuuksia.

Mitä asiakas saa? Testeistä asiakas saa raportin, jossa kerrotaan testipakkojen osalta optimaalinen suksien paritusjärjestys ja yksittäisten suksien osalta suksien toimivuus eri kelialueilla. Voide ja kuviotesteistä saadaan tuloksena tuotteiden väliset erot sekä niiden toimivuus eri olosuhteissa. Sauvatesteistä asiakas saa raportin, jossa kuvataan sauvan ominaisuudet sekä mahdollisesti erot vertailusauvoihin.

 

KYSY LISÄÄ  >>

Takaisin ylös