Urheilijan lihashuolto – Tutkinnon osa hieronnan erikoisammattitutkinnosta

Tervetuloa opiskelemaan urheilijan lihashuoltoa Vuokatti Sport Academyn aktiiviseen ja inspiroivaan oppimisympäristöön. Kampuksellamme kohtaat huippu-urheilijoiden arjen ja innostut oppimaan asiantuntevien opettajiemme ohjauksessa. Teemme yhteistyötä Vuokatti – Ruka Urheiluakatemian kanssa ja koulutuksessa pääset tutustumaan eri urheilulajien nuorten urheilijoiden lihashuoltoon. Opit arvioimaan urheilijan lihashuollon tarpeita, laatimaan lihashuollon yksilöllisen suunnitelman ja toteuttamaan urheilijan lihashuoltoa suunnitelman mukaisesti.

Urheilijan lihashuolto -koulutus on 45 osaamispisteen laajuinen koulutuskokonaisuus ja kuuluu yhtenä tutkinnon osana hieronnan erikoisammattitutkintoon. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on aiemmin suoritettu hieronnan ammattitutkinto (AT) ja alan terveydentilavaatimukset. Opinnot järjestää Kainuun ammattiopisto.

Urheilijan lihashuolto – tutkinnon osan suorittamiseen johtava koulutus toteutetaan joustavasti monimuotokoulutuksena, joten voit opiskella oman työsi, muun opiskelusi tai urheilu-urasi ohessa. Koulutukseen on jatkuva haku. Sähköinen hakulomake ja lisätiedot koulutuksesta löytyvät lisätiedot -sivulta.

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA >>

KOULUTUKSEN TERVEYDENTILAVAATIMUKSET >>

Takaisin ylös