Yhteistyö tiivistyy Suomen Valmentajien ja Vuokatin Urheiluopiston kesken

Suomen Valmentajat ja Vuokatin Urheiluopisto uusivat yhteistyösopimuksen ja samalla ideoitiin konkreettisia tapoja tehdä yhteistyötä koulutuksen, viestinnän ja markkinoinnin keinoin.

Vuokatin Urheiluopisto tunnetaan etenkin hiihtolajien valmennuksen kautta, mutta puitteet mahdollistavat monen lajin arkiharjoittelun ja leirityksen.

Vuokatin Urheiluopiston toimintaympäristössä toimii muun muassa Olympiavalmennuskeskus Vuokatti-Ruka, Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia ja Jyväskylän yliopiston Vuokatin Liikuntateknologian yksikkö.

– Vuokatti on merkittävä toimintaympäristö valmennuksen näkökulmasta suomalaisessa urheilussa. Suomen Valmentajat haluaa olla läsnä siellä, missä valmentajat ovat – siellä, missä valmennusta tehdään ja kehitetään. Odotan innolla tiivistyvää yhteistä tekemistä Vuokatin Urheiluopiston kanssa, iloitsee Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Sopimus solmittiin kesäkuun lopulla ensimmäistä kertaa järjestetyn Vuokatin Huippu-urheiluviikon yhteydessä. Vuokatin maisemiin kokoontunut huippu-urheiluväki pääsi seuraamaan seminaariohjelman lisäksi huippuhiihtäjien kesäkuntoa Aateli Race 20v juhlakilpailussa ja Superpesistä, kun Sotkamoon Jymy kohtasi Alajärven Ankkurit. Huippu-urheiluviikko keräsi myös teknologia- ja hyvinvointitoimijoita paikalle messujen muodossa.

Sen lisäksi, että Suomen Valmentajat yhdistyksenä hyötyy yhteistyöstä, niin Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla.

-Lämpimästi tervetuloa Suomen Valmentajien jäsenet lomailemaan Vuokatin urheiluopistolle ja samalla tutustumaan alueen kehittyneisiin valmennuspuitteisiin toivottaa Vuokatin urheiluopiston toimitusjohtaja Mari Varjonen.

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan yhdeksän eri urheiluopiston kanssa.

Takaisin ylös