Vuokatti Sportille on valittu uusi myyntijohtaja

Kauppatieteiden maisteri Johan Uunila valittu Vuokatti Sport Resort Oy Vuokatti Sport Resort Oy myynti-kaupallinen johtajaksi.
Vuokatti Sport toimii strategian mukaisesti pohjoismaisten talvilajien ympärivuotisena valmennuskeskuksena sekä terveellisten elämäntapojen edistäjinä kaikille asiakkaille. Haemme vahvaa kasvua yritys- sekä kansainvälisten asiakkaiden sektoreilla.
Johanilla yhdistyy tehtävässä vahva kiinnostus sekä osaaminen liikuntaa & urheilua, myyntiä & markkinointia, liiketoiminnan kehittämistä sekä matkailualaa kohtaan.
”Etenkin kansainvälisessä matkailussa pitkään toimineena olen vakuuttunut siitä, että Suomella ja juuri Vuokatin Sport kaltaisella kohteella on valtava potentiaali, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tämän päivän trendejä ovat erityisesti hyvinvointi, ympäristöystävällisyys, toimiva infra, turvallisuus, puhdas luonto. Kun siihen lisätään vielä huippuosaaminen ja laadukkaat palvelut niin mielestäni Vuokatti Sportilla on erinomainen mahdollisuus pärjätä ja kasvaa”.
Huomenna ma 26.3. Johanin kanssa mm tutustumme ensin hiihtäen alueeseen👌
Tervetuloa Johan Vuokatti Sport Resort Oy
Olen todella innoissani, saamme todella vahvaa osaamista Vuokatti Sportille.
Mari Varjonen
CEO

Takaisin ylös