Short Track – leiri 9.-11.6.2023

KENSU:n ja Vuokatin urheiluopiston yhteistyössä järjestämä kaukalopikaluisteluleiri 9-11.6.2023.

Leiri on suunnattu kaikille kaukalopikaluistelusta kiinnostuneille ikään katsomatta, joten mukaan ovat tervetulleita niin juniorit kuin masterit. Leirin valmentajina toimivat Verneri Kinnunen ja Miro Puolakka. Pikaluisteluseurojen omia valmentajia ja ohjaajia toivotaan myös osallistumaan mukaan ohjaustoimintaan. Leiri koostuu jää- ja kuivaluisteluharjoituksista Vuokatin urheiluopiston hienoissa olosuhteissa. Vuokatin jäähallista löytyvät myös Suomen ainoat kaukalopikaluisteluun suunnitellut suojapatjat, joten luistelu on turvallista myös korkeammilla vauhdeilla. Leiriohjelmaan kuuluu vanhemmille sekä aloitteleville kaukalopikaluisteluvalmentajille- ja ohjaajille suunnattu koulutus, joka koostuu luennoista ja harjoitusten ohessa tapahtuvista demoista.

Hinta:

Leirimaksu 160 €/aikuinen

Leirimaksu 130 €/junnu 6-14 v.

Hintaan sisältyy majoittuminen 2-3 hengen hotellihuoneissa tai 4-hengen Sportti-huoneistoissa, täysihoitoruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) alkaen tulopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän lounaaseen. Harjoitukset sekä valmentajakoulutus.

Leirivarusteet:

Urheiluvarusteet, peseytymisvälineet ja lämmintä vaatetta jäähalli olosuhteisiin. Omat kaukalopikaluistimet. Jos sinulla ei ole omia luistimia. Ilmoita jalan kokosi ilmoittautumisen yhteydessä!

Jääharjoituksiin osallistuvilta luistelijoilta vaaditaan kypärä, kaulasuoja, viiltosuojahanskat (nahkahanskat) ja suositellaan nilkkasuojia, säärisuojia (jalkapallo) sekä viiltosuojattua pukua.

ALUSTAVA OHJELMA

Leiriohjelma tarkentuu ja kellonaikoihin tulee mahdollisesti muutoksia.

Ilmoittautumiset: 2.6.2023 mennessä! 

 

Ilmoittautuminen Short Track leirille 9-11.6.2023

Leirille osallistujan nimi(Pakollinen)
Huoltajan nimi (jos osallistuja alle 18v)
Osoite(Pakollinen)
Leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia saa käyttää Vuokatti Sportin markkinoinnissa(Pakollinen)

Takaisin ylös