Latu Lentoon -leiri 6.-9.6.2022

Latu Lentoon on yhteinen tapahtuma – ja harjoitusleirikokonaisuus koko mäkihypyn ja yhdistetyn lajiyhteisölle junioreista maajoukkueurheiljoihin, huoltajista valmentajiin ja taustajoukoista tuomareihin.

Vuokatissa tämä on jatkoa jo perinteeksi muodostuneelle mäkikauden avausleirille sekä vielä perinteisemmille mäkikarnevaaleille.

Leiri tarjoaa runsaan hyppäämisen lisäksi mäkihypyn oheisharjoituksia, fyysisiä testejä, luennointia sekä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Leirin lopuksi hypätään perinteinen leirikilpailu, jossa sopivan mäkikoon saa valita itse. Ja mikäli haluaa osallistua myös yhdistettyyn, niin tänä vuonna yhdistetyn hiihto-osuus järjestetään maastojuoksuna.

Leirin hinta on 250 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) maanantain päivällisestä torstain lounaaseen. Hintaan sis. leiriviikon ohjelman ja valmennuksen sekä leirikilpailuun osallistumisen.

Leirin hinta ilman majoitusta 199 €/ henkilö sisältäen täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) alkaen maantain päivällisestä torstain lounaaseen sekä leiriohjelman ja leirikilpailuun osallistumisen.

Leirille osallistuminen edellyttää voimassaolevaa skipassia tai lisenssiä. Lisenssikausi alkaa 1.6.2023
Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Leiriläisellä tulee olla oma vakuutus.

Leirin aikainen tiedottamiseen perustamme Whatsapp-ryhmän, jonka linkki lähetetään leirikutsun ja ohjelman yhteydessä.

OHJELMA_ päivitetty 2022 vuodelle 2023 ohjelma päivitetään myöhemmin

ryhmäkohtaiset ohjelmat jaetaan avauksen yhteydessä

Takaisin ylös