Latu Lentoon -leiri 6.-9.6.2022

atu Lentoon on yhteinen tapahtuma – ja harjoitusleirikokonaisuus koko mäkihypyn ja yhdistetyn lajiyhteisölle junioreista maajoukkueurheiljoihin, huoltajista valmentajiin ja taustajoukoista tuomareihin.

Vuokatissa tämä on jatkoa jo perinteeksi muodostuneelle mäkikauden avausleirille sekä vielä perinteisemmille mäkikarnevaaleille.

Leiri tarjoaa runsaan hyppäämisen lisäksi mäkihypyn oheisharjoituksia, fyysisiä testejä, luennointia sekä muuta mukavaa yhdessäoloa.

Leirin lopuksi hypätään perinteinen leirikilpailu, jossa sopivan mäkikoon saa valita itse. Ja mikäli haluaa osallistua myös yhdistettyyn, niin tänä vuonna yhdistetyn ”hiihto-osuus” järjestetään poikkeuksellisesti maastojuoksuna.

Ohjaajina leirillä toimivat yhdistetyn monivuotinen päävalmentaja Petter Kukkonen, Hiihtoliiton lajikoordinaattori Kimmo Yliriesto, Tero Koponen Kouvolasta ja Jens Salumäe Siilinjärveltä.

Leirin hinta on 250 € / henkilö. Hintaan sisältyy majoitus, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) maanantain päivällisestä torstain lounaaseen. Hintaan sis. leiriviikon ohjelman ja valmennuksen sekä leirikilpailuun osallistumisen.

Leirin hinta ilman majoitusta 199 €/ henkilö sisältäen täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala) alkaen maantain päivällisestä torstain lounaaseen sekä leiriohjelman ja leirikilpailuun osallistumisen.

Leirille osallistuminen edellyttää voimassaolevaa skipassia tai lisenssiä. Lisenssikausi alkaa 1.6.2022
Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Leiriläisellä tulee olla oma vakuutus.

Leirin aikainen tiedottaminen  WA-ryhmä:

OHJELMA_ päivitetty 6.6. klo 15:39

ryhmäkohtaiset ohjelmat jaetaan avauksen yhteydessä

TIEDOTE!

Vuokatinrinteillä toukokuussa sattuneen lumilautatunnelin sortuman johdosta, haluamme varmistaa myös hiihtotunnelin turvallisuuden. Tutkimuksista johtuen tunneli ei avaudu alkuperäisen suunnitelman mukaan ma 6.6. ,vaan on suljettuna toistaiseksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että tunnelissa ei leirin aikana hiihdetä. Yhdistetyn leirikisassa hiihto-osuus on maastojuoksuna (1-3km riippuen mäkikoosta).

Takaisin ylös