Eläkeläisten talviliikuntapäivät 20.-23.1.2025

Vuonna 2024 ensimmäistä kertaa järjestetyt mutta jo nyt suuren suosion saaneet seniorikurssit saavat jatkoa! Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan talviliikunnan riemusta ja huipputason olosuhteista!

Kurssi on suunnattu kaikille liikunnasta ja erityisesti hiihdosta kiinnostuneille. Tänä vuonna olemme jaotelleet talviliikuntapäivät kahteen eri ryhmään aktiivisuustason mukaan, jotta mahdollisimman moni saman tasoinen liikkuja pääsisi liikkumaan yhdessä. Tämä kurssi on suunnattu matalalla kynnyksellä erityisesti niille senioreille, jotka toivoisivat piristysruisketta oman arjen aktiivisuuteen, tai liikkuminen on muusta syystä hieman verkkaisempaa. Luvassa on kannustavaa yhdessä liikkumista monipuolisten aktiviteettien parissa. Yhdessä liikkumisen lisäksi kurssi antaa mahdollisuuden uusien tuttavaisuuksien luomiseen ja toiveenamme onkin, että tulevaisuudessa kurssit toimisivat myös kohtaamispaikkana kursseilla jo aiemmin tutustuneille senioreille!

Milloin? Kurssi järjestetään ma-to 20.-23.1.2025

Kenelle? Kaikille liikunnasta kiinnostuneille, erityisesti sinulle, joka toivoisit piristysruisketta omaan arjen aktiivisuuteen. Tule mukaan liikkumaan kanssamme matalalla kynnyksellä!

Missä? Vuokatin Urheiluopistolla, Olympiavalmennuskeskuksessa jossa voit törmätä niin huippu-urheilijoihin kuin kuntoilijoihin

Hinta: Ensi vuoden hinnat sekä ilmoittautumislomake päivitetään sivulle myöhemmin tänä vuonna.

Ohjelma: Vuoden 2025 ohjelma päivitetään sivustolle myöhemmin, pääset tarkastelemaan vuoden 2024 esimerkkiohjelmaa TÄSTÄ

Takaisin ylös