2. Become a Champion – hiihtoleiri 4.-7.7.2023

Become a Champion- leiri tulee jälleen! Kesällä 2022 aloitettu ja hurjan suosion saavuttanut leiri järjestetään nyt toista kertaa. Leiri on suunnattu juniorihiihtäjille ja se pidetään Vuokatissa heinäkuussa 2023.
Leiri kokoaa yhteen Suomen nykyiset sekä tulevat hiihtohuiput, sillä junioreita valmentamassa ovat Suomen hiihdon ykkösnimistä mm. Iivo Niskanen, Risto-Matti Hakola ja Perttu Hyvärinen. 


Leiri on tarkoitettu kaikille 10-16 vuotiaille hiihdosta kiinnostuneille. Myös leiriläisten vanhemmat ja muu perhe ovat lämpimästi tervetulleita Vuokattiin! Mukaan tuleville vanhemmille ja/tai perheelle suosittelemme joko ohjelmallista Fun&Sport täysihoitopakettia tai vaihtoehtoisesti mahdollista varata myös pelkkä majoittuminen ilman ruokailuja, esim saunallisissa 2-4 hengen Chalets-huoneistoissa. Tee varaus myyntipalvelusta: myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Hinta: 299 €/leiriläinen. Sisältää leiriohjelman, leirituotteen ja majoituksen täysihoidolla 2-3 hengen huoneissa. Ruokailut täysihoidolla (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) ohjelman mukaisesti.

Muualla majoittuvan hinta on 229€/hlö (sis. leiriohjelma, leirituote, sekä täysihoitoruokailut)

Leiriohjelma vahvistetaan myöhemmin. Esimerkkiohjelma vuodelta 2022 nähtävillä tästä: Ohjelma Become a Champion 22′

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle hiihtoleirille Vuokattiin!

 

Leiri on täynnä. Peruutuspaikkoja voi tiedustella myyntipalvelusta: myyntipalvelu@vuokattisport.fi

 

Takaisin ylös