Fun & Sports – Pääsiäisloma

ALL INCLUSIVE

Pääsiäisloman (28.3. – 1.4.2024) perhepakettimme ohjelma tarjoaa koko perheelle yhteisiä elämyksiä, liikunnallista ohjelmaa, pelejä ja leikkejä. Parasta lomassa on, että pakettihinta sisältää myös täysihoitoruokailut, joten arkipuuhista saa huokaista koko perhe ja nauttia herkullisen noutopöytämme antimista.

Ja mikäli perheen aikuinen haluaa hetken omaa aikaa, vaikka hiihdon merkeissä, ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden myös siihen – ja perheen pienimmille löytyy silloin omaa valvottua ohjelmaa lasten ja nuorten talo Mestassa.

HINTA              VRK

SPORT HOTEL TAI SPORT APARTMENTS

Aikuinen                            79 €
Lapsi  (6-14v)                    58 €

HINTA            VRK

SAUNALLISET CHALETS-LOMAHUONEISTOT

Aikuinen                            86 €
Lapsi  (6-14v)                    62 €

Minimivaraus 2 vuorokautta. Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla (aamupala, lounas, päivällinen) alkaen tulopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän lounaaseen, ohjelma, kuntosalin ja hotellisaunojen käyttö, lasten ja nuorten talo Mesta, jossa ohjelmaa yli 3-vuotiaille.

Majoittuminen perheen koosta riippuen joko hotellihuoneessa tai lomahuoneistossa. Majoittuminen lomahuoneistossa (ilman lisämaksua) edellyttää min 3 maksavaa henkeä, joista vähintään 2 on aikuisia.  Mahdolliset huoneistolisämaksut kannattaa tarkistaa varausta tehdessä myyntipalvelusta.

Lomapakettia ei pureta esim. yksittäisten ruokailuiden tai muiden ohjelmaan kuuluvien osioiden pois jäännin osalta, koska kurssi on osittain valtion tukemaa.
(Laki vapaasta sivistystyöstä (632/1998). Fun&Sport – hinta edellyttää ohjelmaan osallistumista.

PÄÄSIÄISEN OHJELMA

Huom! Fun&Sport-paketti ei ole varattavissa nettikaupan kautta vaan ainoastaan sähköpostilla/puhelimitse myyntipalvelusta (avoinna arkisin klo 8 -16)

myyntipalvelu@vuokattisport.fi

puh. 08 61 91 500

 

Aikuiset Alk. 79 € vuorokausi Varaa tästä
Lapset Alk. 58 € vuorokausi Varaa tästä
Takaisin ylös