Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen – tutkinnon osa Hieronnan ammattitutkinnosta

Tervetuloa opiskelemaan lihashuoltoa Vuokatti Sport Academyn aktiiviseen ja inspiroivaan oppimisympäristöön. Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen -tutkinnon osa on suunniteltu tuki- ja liikuntaelin ongelmaisten henkilöiden parissa työskenteleville hierojille. Opit hoitamaan potilaita, jotka kärsivät kaula- ja rintarangan, olkanivelten, pään tai purentalihasten kiputiloista ja ongelmista.

Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen on 45 osaamispisteen laajuinen koulutuskokonaisuus ja kuuluu yhtenä tutkinnon osana hieronnan erikoisammattitutkintoon. Koulutuksen pääsyvaatimuksena on aiemmin suoritettu Hieronnan ammattitutkinto ja terveydellisiä sekä turvallisuuteen ja toimintakykyyn liittyviä vaatimuksia. Koulutuksen järjestää Kainuun ammattiopisto.

Niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen – tutkinnon osan suorittamiseen johtava koulutus toteutetaan joustavasti monimuotokoulutuksena, joten voit opiskella oman työsi, muun opiskelusi tai urheilu-urasi ohessa. Koulutukseen on jatkuva haku. Sähköinen hakulomake ja lisätiedot koulutuksesta löytyvät lisätiedot -sivulta.

LISÄTIEDOT KOULUTUKSESTA >>

KOULUTUKSEN TERVEYDENTILAVAATIMUKSET >>

Takaisin ylös