Finntriathlon-kausi käynnistyy Vuokatissa perjantaina

Home of Sports 17.6.2024, 12:59

Finntriathlonin tapahtumakausi käynnistyy juhannusaattona Vuokatissa. Yhteistyössä Vuokatti Sportsin kanssa tehtävä tapahtumapäivä tarjoaa kilpailumatkoja koko perheelle.

Finntriathlon Vuokatti järjestetään perjantaina 21.6. Matkavaihtoehtoja on useita, jotta kaikille lajin harrastajille tai sen kokeilua haluaville löytyy vaihtoehto. Perusmatkan ja sprintin lisäksi järjestetään juhannusrintti, jossa matkoina ovat 200 m uintia, 10 km pyöräilyä ja 2,5 km juoksua. Tämä kaikki on mahdollista tehdä myös viestinä, eli kokeilutriathlon sopii vaikka koko perheelle. Vuokatissa on lähdöt myös lapsille sekä nuorille, joiden startit ovat osa Suomen cupia.

Vuokatti Sport ja Finntriathlon yhteistyössä

Finntriathlonin-kalenteriin saadaan uusi tulokas, kun Vuokatti liittyy mukaan.

– Vuokatissa on järjestetty triathlontapahtumaa juhannuksena, ja näimme tapahtuman olevan oivallinen lisä Finntriathlonin tapahtumakenttään. Vuokatin tapahtuma tehdään kiinteässä yhteistyössä Vuokatti Sportin kanssa, Antti Hagqvist Finntriathlonilta toteaa.

Vuokatti Sport on aktiivinen toimija ympäri vuoden ja triathlontapahtuma sopii kesäkauteen mainiosti.

– Olen todella innoissani Finntriathlon-tapahtumasta meillä Vuokatissa. Finntriathlon on Suomen perinteikkäin triathlonbrändi ja on hienoa tehdä yhteistyössä historian ensimmäinen Finntriathlon Vuokatti tänä juhannuksena. Vuokatin upeat maisemat ja puitteet tapahtumalle tekevät varmasti osallistujiin vaikutuksen ja tapahtumasta muodostuu juhannusperinne monelle triathlonistille, kannustusjoukoille sekä yleisölle. Tapahtuma on oletetusti otettu vastaan suurella mielenkiinnolla koko Kainuussa, Vuokatti Sportsin toimitusjohtaja Mari Varjonen sanoo.

Tapahtumat myös Joroisilla ja Vierumäellä

Viime vuonna 40-vuotisjuhlaa viettänyt Finntriathlon järjestää Vuokatin lisäksi kesän 2024 aikana kaksi perinteikästä tapahtumaa. Joroisissa kilpaillaan perusmatkan SM-mitaleista heinäkuussa. Elokuussa Vierumäellä kilpaillaan jo 11. kerran.

Vuokatin kisainfo ja aikataulut osoitteessa:
www.finntriathlon.fi/vuokatti

Lisätiedot:

Kalle Kotiranta, 040 502 2786, kalle.kotiranta@ironcoaching.fi

www.finntriathlon.fi

Takaisin ylös