Lajileirien ehdot

Hinta              vrk

Aikuiset                               75 €
Juniorit (6-14v)                   58 €

Ilman ohjelmaa ja nimilistaa hinnat:
Aikuiset                               85 €
Juniorit (6-14v)                   68 €

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen, oman lajin harjoituspaikkojen, sekä luentosalien käytön ohjelmanne mukaan ennalta varattuna. Ohjelman tulee alkaa jo tulopäivänä.
Ohjelma on hyvä toimittaa meille ainakin kuukautta ennen saapumista, niin pystymme parhaiten tarjoamaan tilat toivomaanne aikaan.

Leiripakettia ei pureta esim. yksittäisten ruokailuiden tai muiden ohjelmaan kuuluvien osioiden pois jäännin osalta, koska kurssi on osittain valtion tukemaa. (Laki vapaasta sivistystyöstä (632/1998)).

Valmentajakorvaukset:
Mikäli leirillä on 10 tuntia ohjattua toimintaa ja olette toimittaneet nimilistan ja ohjelman on ryhmä oikeutettu myös valmentajakorvauksiin

Valmentajakorvauksina maksamme palkkana 52 € (päiväpalkka/vrk) ja 21 €/pv (1/2 päiväraha)

jos ryhmän koko on saapumispäivänä:
10–20 henkilöä, 1 valmentajalle
21–30 henkilöä 2 valmentajalle
31+ henkilöä 3 valmentajalle

Korvausta hakevien valmentajien tulee täyttää täällä vastaanotossa lomake (”kurssipäiväkirja”) jolla ao. korvausta haetaan.  Korvaus on haettava viimeistään viikko leirin päättymisestä ja se maksetaan kuukauden viimeinen päivä (jos hakemus jätetään kuukauden 20 päivän jälkeen, maksu siirtyy seuraavalle kuukaudelle  )    Korvauksen hakijan on toimitettava  verokortti hakemuksen liitteenä.

Maksu/laskutus:

Leirin kurssimaksu maksetaan leirille saavuttaessa paikan päällä. Maksu laskulla on mahdollista pyydettäessä. Laskuun lisätään toimistomaksu 8 e. Mikäli laskutus koskee alle 18-vuotiasta henkilöä, tulee laskun vastaanottajana olla huoltaja.

HUOM! Leirihinnat koskevat vapaan sivistystyön lakiin (632/1998) perustuvaa kurssitoimintaa. Jos leirin tilaaja/maksaja on valtio tai yritys kyseessä ei ole vapaan sivistystyön kurssitoiminta. Pyydä tällöin tarjous leirihinnoista myyntipalvelusta.

Takaisin ylös