Varausehdot

Huone on käytössänne tulopäivänä kello 16 ja luovutus lähtöpäivänä kello 12.
Vastaanottomme on auki ma-su kello 21 asti. Mikäli saavut vastaanoton ollessa kiinni, ilmoitathan myöhäisestä tulostasi.

VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat majoituskohteelle tai hotellin yleisille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

VARAUKSEN PERUMINEN
Yksittäiset huonevaraukset asiakas voi perua veloituksetta tulopäivää edeltävänä päivänä kello 16 mennessä.
Sesonkina (viikot 8-10, tapahtumat, pääsiäinen, viikot 42-43 ja viikot 52-1)

  • Jos peruutushetkellä aikaa varauksen alkuun on vähintään 3 viikkoa (21 päivää), ennakkomaksut palautetaan kokonaisuudessaan.
  • Jos peruutushetkellä aikaa varauksen alkuun on alle 3 viikkoa, ennakkomaksusta palautetaan 50%
  • Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan tai hänen kanssaan samassa taloudessa asuvan henkilön sairastuminen, vakava onnettomuus tai kuolema. Palautetaan kaikki asiakkaalta saadut maksut, lukuun ottamatta 20€ toimistokuluja. Pyydettäessä on esitettävä luotettava todistus peruutuksen syystä. Mikäli peruutus tapahtuu vierailun aikana, ei maksuja palauteta.

Jos lähdet ennen sovittua ajankohtaa, on sinun ilmoitettava hotellille lähdöstäsi viimeistään kello 16.00 edeltävänä päivänä.

Ylivoimaisen esteen ollessa kyseessä, Vuokatti Sport voi peruuttaa varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut takaisin. Tästä asiasta Vuokatti Sportilla on velvollisuus ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle.

VARAUKSEN PERUMINEN – RYHMÄT

28 päivää ennen saapumista peruutusmaksua ei veloiteta
14 päivää ennen saapumista veloitetaan 50%:n peruutusmaksu
7 päivää ennen saapumista veloitetaan 75%:n peruutusmaksu
3 päivää ennen saapumista veloitetaan 90%:n peruutusmaksu

Vuokatti Sport pideättää oikeuden veloittaa täyden hinnan, jos vieras saapuu myöhemmin tai lähtee sovittua aikaisemmin tai ei saavu ollenkaan. Ryhmävarausehdot määräytyy ryhmän koon ja tilaisuuden ja yksityiskohtien mukaan, kysy lisää ryhmäsi peruutusehdoista myyntipalvelusta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Takaisin ylös