26. Teemu Selänteen  jääkiekkoleiri 2020 siirretty -> 19.-23.6.2021

Teemun ja kavereiden kanssa jäälle

 

Finnish Flash Ry:n hallitus on tehnyt päätöksen 8.5.2020, että tämän kesän 2020 Teemu Selänteen jääkiekkoleiri siirretään pidettäväksi vuoteen 2021 vallitsevan tilanteen vuoksi.

Kaikki tänä vuonna leirille valitut kiekkoilijat pääsevät leirille automaattisesti ensi kesänä.

Ensi vuonna leirin ajankohta on 19-23.6.2021.

 

Teemun Jääkiekkoleiri Vuokatti Sportilla on jääkiekkojunnun todellinen unelmaviikko, sillä leirin vetäjinä toimivat mm. Teemu Selänne, Keijo Säilynoja, Markus Ketterer ja Valtteri Filppula. Lisäksi kouluttajina toimii juniorivalmentaija sekä vierailevia tähtipelaajia eri seuroista.

Leiri järjestetään jo 26. kerran Vuokatissa.

Viiden päivän mahtava leiripaketti sisältää: majoituksen, täysi­hoidon, jäämaksut, vakuutuksen, leiripaidan sekä lippiksen. Teemun Jääkiekkoleirille mahtuu mukaan 160 pelaajaa (s. 2007-2011 ) , tyttöjä ja poikia, joista muo­dostetaan neljä ikäryhmää. Järjestäjät suorittavat valinnan siten, että kaikkien pelipaikkojen pelaajia tulee sopivassa suhteessa.

Tunnelmia 2018 leiriltä

Ohjelma

Leirillä hiotaan tietysti maalintekoa, torjuntaa, hyökkäystä ja puolustusta, mutta monipuoliseen ohjelmaan kuuluu jääharjoittelun lisäksi myös muuta liikuntaa.

Hinta

Leirin hinta 470€
Hinta sisältää majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) ja iltapalat, jäämaksut ja vakuutuksen.

 

 

Takaisin ylös