Eläkeläisten talvipäivät-aktiivi 31.3.-3.4.2025

Vuonna 2024 ensimmäistä kertaa järjestetyt mutta jo nyt suuren suosion saaneet seniorikurssit saavat jatkoa! Tervetuloa Vuokattiin nauttimaan talviliikunnan riemusta ja huipputason olosuhteista!

Kurssi on suunnattu kaikille liikunnasta ja erityisesti hiihdosta kiinnostuneille. Tänä vuonna olemme jaotelleet talviliikuntapäivät kahteen eri ryhmään aktiivisuustason mukaan, jotta mahdollisimman moni saman tasoinen liikkuja pääsisi liikkumaan yhdessä. Tämä kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti aktiivisille liikkujille, mutta aktiivikurssi ei tarkoita sitä, että sinun tulisi olla himoliikkuja. Mikäli normaali arkielämäsi on aktiivista ja liikunta, etenkin hiihto, on tuttu osa elämääsi, on tämä kurssi sopiva juuri sinulle! Fyysisen aktiivisuuden lisäksi kurssi antaa mahdollisuuden uusien tuttavaisuuksien luomiseen ja toiveenamme onkin, että tulevaisuudessa kurssit toimisivat myös kohtaamispaikkana kursseilla jo aiemmin tutustuneille senioreille!

Milloin? Kurssi järjestetään ma-to 31.3-3.4.2025

Kenelle? Kaikille liikunnasta ja erityisesti hiihdosta kiinnostuneille. Tämä kurssi on suunnattu valmiiksi aktiivisen arjen omaaville senioreille, mutta sinun ei tarvitse olla himoliikkuja, sillä sovellamme ohjelmaa jokaisen taitotason mukaiseksi.

Missä? Vuokatin Urheiluopistolla, Olympiavalmennuskeskuksessa jossa voit törmätä niin huippu-urheilijoihin kuin kuntoilijoihin

Hinta: Ensi vuoden hinnat sekä ilmoittautumislomake päivitetään sivulle myöhemmin tänä vuonna.

Ohjelma: Vuoden 2025 ohjelma päivitetään sivustolle myöhemmin, pääset tarkastelemaan vuoden 2024 ohjelmaa TÄSTÄ

Takaisin ylös