Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 25.-28.7.2024

Päivitämme yhdessä SAHL:n kanssa tiedot myöhemmin vuodelle 2024.

*****

Suomen Ampumahiihtoliitto järjestää nuorille, lähtökohtaisesti alle 17-vuotiaille ampumahiihtäjille, harjoitusleirin Vuokatissa 20.-23.7.2023. Leirille voivat osallistua niin vasta-alkajat kuin kokeneemmat harrastajat, sillä osallistujat jaetaan karnevaaleilla iän ja harjoituskokemuksen mukaan tasoryhmiin.

Leirillä paneudutaan lajin perustaitojen kehittämiseen ammuntaan painottaen. Karnevaalit ovat loistava paikka harrastajien sekä huoltajien tutustua toisiinsa mukavassa ja hauskassa ilmapiirissä ja lisätä lajin sosiaalista puolta saman ikäisten harrastajien keskuudessa. Vuoden 2023 karnevaalien ohjelmasta ja sisällöstä lisätään tietoa lähempänä tapahtumaa. Ohjelmassa tullaan painottamaan ammuntataitoja ja antamaan ideoita oheisharjoitteluun.

Hinta 225€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman. Leirin hinta ilman majoitusta eli vain ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) ja valmennus sekä suorituspaikat on 185€/hlö. Osallistuminen myös ilman omaa asetta on mahdollista, kunhan tästä ilmoittaa etukäteen: lauri.elo@biathlon.fi

Lisätiedot: Lauri Elo, lauri.elo@biathlon.fi, 046 878 2204

Tervetuloa!

Lisätietoa SAHL:n sivustolta mm. ohjelma ja leirikutsu

Alustava ohjelma

Mainos

Ilmoittautuminen

 

 Ilmoittautuminen on päättynyt su 9.7.2023.

 

Takaisin ylös