Haemme myyntijohtajaa

Olemme uudistaneet Vuokatin Urheiluopiston liikunta-, hyvinvointi- ja huippu-urheilumatkailua useamman vuoden ajan. Haemme voimakasta kasvua sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Pohjoismaisten paras talvilajien valmennuskeskus edellyttää jatkuvaa ja määrätietoista toiminnan kehittämistä. Vuokatin Urheiluopistolla on huipputason henkilöstö ja yhteistyökumppanit. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on strategian tärkein elementti. Aktiivi- ja terveellisen elämäntavan liikkujille on tarjolla laadukkaat olosuhteet ja huippuunsa mietityt palvelut yksilölliset tarpeet huomioiden. Huippu-urheiluosaamisen valjastaminen aktiiviliikkujien käyttöön on Vuokatin Urheiluopiston vahva erottautumistekijä.

Etsimme sinua, uusi energinen MYYNTIJOHTAJA

 

johtamaan kansainvälisen liikkujien paratiisin myyntitoimintoja. Vuokatti Sport on paras liikunnan ja pohjoismaisten talvilajien ympärivuotinen valmennus- ja koulutuskeskus ja terveellisen elämäntavan edistäjä. Tässä tehtävässä johdat Vuokatin Urheiluopiston myyntiorganisaatiota sekä kehität myyntiä kohti menestystä myös tulevaisuudessa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

  • kykyä strategiseen ajatteluun ja näyttöjä myynnin menestyksellisestä johtamisesta
  • esihenkilökokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta ja innostavasta ihmisten johtamisesta
  • erinomaiset yhteistyötaidot ja kapasiteettia toimia laajan ja monipuolisen sidosryhmäverkoston kanssa
  • urheilullisuutta, kilpailuhenkisyyttä ja innostavaa draivia johtaa organisaatiota kohti uusia voittoja

Olet vakuuttava ja esimerkillinen johtaja ja laitat itsesi mielelläsi likoon. Toimintatapasi on luottamusta herättävä ja palveluhenkinen. Toimit itsenäisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet joustava vaativissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä, kysy lisää & jätä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 4.2.2024

LISÄTIETOA REKRYSTÄ

Takaisin ylös