Vuokatti Sport Vesiurheilukeskus

Vesiurheilukeskuksen löydät keskeltä Vuokattia Ahvenuksenlammelta. Vesiurheilukeskuksella harrastetaan vesihiihtoa erilaisin välinein käyttäen lammen ylittävää vetokaapelia. Aikaisempaa kokemusta vesihiihdosta, wakeboardingista tai sup-lautailusta et tarvitse, sillä me opetamme kaiken olennaisen ensi askelista aina aktiiviharrastajien tasolle. Keskus tarjoaa mm. Sup-lautailun peruskurssia non-stoppina, eli opetamme teille olennaisen ja pääset heti kokeilemaan uutta lajia turvallisesti.

Vesiurheilukeskukselta saat kaiken tarvittavan harrastamiseen märkäpuvuista erilaisiin suksiin ja lautoihin! Mukaan tarvitset vain pyyhkeen ja uimavarustuksen!

 

SUP- lautailu
Vesiurheilukeskuksella opetamme sinulle Sup-lautailun perusteet ja pääset nauttimaan Suppailusta kauniissa ympäristössämme Ahvenuslammella. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Halutessasi voit vuokrata laudan myös mukaan vaikka Hiukkaan, Katinkultaan tai vaikka mökille viikonlopuksi.

Asenne Sup-lauta pakettiin kuuluu:
lauta, karkuremmi, Evä, kantolaukku, pumppu sekä mela.

 

Ensiaskeleet Kaapelilla
SUP- lautaa käytetään myös Kaapelilla. Opetamme sinulle kaapelilla ensiaskeleet käyttäen SUP -lautaa. Tämä on Vesiurheilukeskuksen oma tekniikka, jolla opit nopeasti ja turvallisesti kaapelivedon ensiaskeleet. Sup-laudalta on sitten helpompi siirtyä vaikka vesisuksiin tai wakeboard -lautaan. Tämä tuntuu siltä kuin surffaisi isolla laudalla, ehdottomasti kokeilun arvoinen juttu. Vaikeusaste Helppo.

Sup Joogaa, Sup koskimelontaa ja muita erikoisohjelmia, tottakai tehdään ja mennään!


LISÄINFOA:

0400 174 145

VESIURHEILUKESKUKSEN KOTISIVUT>>

Vesiurheilukeskuksen visiitti on täynnä kaikenlaista jännää, tulet varmasti viihtymään!

 

Elämyspassilla pääset sekä seikkailupuistoon että vesiurheilukeskukseen.
49€/aikuinen ja 39€ lapsi 7-12v

OSTA >>

Takaisin ylös