Leiriuutiset

Uutiset

5.8.2021

Leiriorganisaatio toivottaa kaikille turvallista kotimatkaa! Toivomme, että jättäisitte meille palautetta. Se kertoo meille, miten onnistuimme ja auttaa seuraavia kisajärjestäjiä tekemään vielä parempia leirejä! Ohjaajilta pyydämme palautetta täällä. Tähän kyselyyn vastanneiden kesken arvomme 2 vrk:n aktiivilomapaketin 2 hengelle Vuokatti Sportilla. Leiriläiset voivat jättää palautteensa tänne. Vastanneiden kesken arvomme tuotepalkintoja. Molemmat kyselyt ovat auki maanantai-iltaan asti!

Leirikilpailun tulokset täällä.

4.8.2021 

Tämän päivän ohjaajainfon materiaalin löydät täältä!

3.8.2021 

Tämän päivän ohjaajainfon materiaalin löydät täältä!

2.8.2021 klo 18.00

Tämän päivän ohjaajainfon materiaalin löydät täältä.

2.8.2021 klo 13.30

Leiri alkaa ja ensimmäiset harjoitukset ovat nyt käynnissä. Suoritukset niihin löytyvät täältä:
H1B Katinkulta
H1A Vuokatinhovi
Tai Rastilipusta.

27.7.2021

Leiriopas on nyt julkaistu! Pieniä muutoksia on tullut viime viikolla julkaistuihin aikatauluihin, joten tarkistathan, että käytössä on tämä oppaasta löytyvä viimeisin aikataulu.

Tiedotukseen avautuu tänään WhatsApp-ryhmät: ryhmä 1 ja ryhmä 2. Ryhmiä on kaksi, koska WhatsApp rajoittaa ryhmäkeskustelujen jäsenten määrää. Liity siis vain yhteen, koska molempiin tulevat samat asiat.

ja

26.7.2021

Korona ei estä leirin toteuttamista

Leiriorganisaatio on tänään aamulla keskustellut Kainuun soten pandemiapäällikön kanssa, ja ensi viikon leiri voidaan järjestää terveysturvallisuus huomioiden. Koronatilanne on tällä hetkellä Sotkamossa rauhallinen.

Perinteisestä leiriohjelmasta poiketen olemme jättäneet ohjelmasta pois avajaiset ja leiridiscon, jotka olisivat keränneet kaikki leiriläiset yhteen. Leirikilpailu käydään viestin sijaan henkilökohtaisena kisana, jonka lähtöjä on porrastettu ja kaikki ohjeisohjelmat tapahtuvat myös ulkona. Näillä ohjelmamuutoksilla pienennämme jokaisen osallistujan riskiä.

Kiinnitetään silti yhdessä erityistä huomiota käsihygieniaan ja pidetään maskeja päällä sisätiloissa! Muistutamme jokaista tuomaan tarpeeksi maskeja koko leirin ajalle.

22.7.2021

Tänään olemme julkaisseet väriryhmäkohtaiset aikataulut (päivitetty 27.7.) ja harjoitusten kuvaukset!

15.7.2021

Leirin väriryhmäjako on julkistettu ja löydät sen täältä! Instagramissa julkaistuun jakoon verrattuna huomaathan, että Raja-Karjalan Suunnistus on nyt punaisessa ryhmässä.

Jos haluat tehdä leiriläisten huonejaon itse, ilmoitathan ne meille ke 21.7. mennessä. Tämän jälkeen jaamme huoneet automaattisesti.

Leiriaikataulut ja harjoitusten kuvaukset julkaisemme ensi viikolla!

2.7.2021
Enää kuukausi leiriin! Yli 400 rastipistettä, 141 rataa ja 16 eri karttalehteä odottaa leiriläisiä Vuokatin maastoissa! Viimeiset ilmoittautumiset on nyt otettu vastaan ja loppulaskut laitetaan matkaan viimeistään ensi viikolla. Osallistujia leirille on tulossa vajaa 1200, 66 seurasta!

Leirisihteeri Riikka Rajaniemi on tavoitettavissa ma 12.7. alkaen numerosta 0440400728 ja sähköpostista leimaus@vuokattisport.fi. WhatsApp-ryhmä ohjaajille tiedotusta varten avautuu ma 26.7., jolloin julkaistaan myös sähköinen leirilehti!

Seuraavat leirikuulumiset kerromme parin viikon kuluttua!

4.6.2021
Leimaus-leirin järjestelyt hyvässä vauhdissa

Vuokatin Leimaus-leirin 2.-5.8 järjestelyt etenevät hyvässä vauhdissa. Leirille on tähän mennessä ilmoittautunut n. 1100 leiriläistä 60 seurasta. Toivomme seuroilta, jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet ja/tai varanneet majoitusta, toimimaan ripeästi heti ensi viikon alussa.

Leirin suunnistusharjoitusten ohjeet tasoryhmittäin, väriryhmäkohtaiset leiriohjelmat ja pdf-muodossa oleva leirilehti julkaistaan pari viikkoa ennen leirin alkua.

Tiedotamme seuraavan kerran järjestelyistä 28.6 alkavalla viikolla.

Takaisin ylös