Vuokatti Team Sport jääkiekkoleiri 11.-14.7.2021

2006-2008 syntyneille pelaajille

Leiri on tarkoitettu tavoitteelliseen harjoitteluun panostaville nuorille, joille kovaa harjoittelu ei ole aivan vieras käsite. Leiri tarjoaa mahdollisuuden teho- ja teemaharjoitteluun niin oheis- kuin jääharjoituksissa antaen uusia ärsykkeitä omatoimiharjoitteluun. Harjoituksen teemoja on oheisharjoittelussa liikkuvuus, nopeus, voima, sekä lihashuolto. Jääharjoittelussa panostetaan luisteluun, kiekon hallintaan, sekä maalintekoon.

Leirin aikana tulee kova harjoituskuorma, joten ennen leiriä kannattaa pitää vähintään yhden päivän harjoittelutauko.

Leirillä osallistujat jaetaan kahteen harjoitteluryhmään eli n. 20 hengen ryhmiin ja harjoittelu tapahtuu kahdessa kaukalossa. Leirin jääharjoitukset ovat uudessa Vuokatti Areenassa.

Leirille otetaan 40 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia. Varmista siis paikkasi nopeasti!

Hinta: 295 €/leiriläinen. Sisältää leiriohjelman ja majoituksen täysihoidolla 2-3 hengen huoneissa. Ruokailut täysihoidolla ohjelman mukaisesti.

Mikäli ette tarvitse majoitusta/majoitutte muualla kuin Vuokatti Sportilla on hinta 220 €/leiriläinen (ei sisällä majoittumista eikä aamupalaa, muutoin ohjelman mukaiset toiminnot ja ruokailut sekä leirituote).

HUOM! Leiriläisten vanhemmat ja muu perhe ovat myös lämpimästi tervetulleita Vuokattiin! Mukaan tuleville vanhemmille ja/tai perheelle suosittelemme joko ohjelmallista Fun&Sport täysihoitopakettia tai vaihtoehtoisesti mahdollista varata myös pelkkä majoittuminen ilman ruokailuja, esim saunallisissa 2-4 hengen Chalets-huoneistoissa. Tee varaus myyntipalvelusta: myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Esimerkkiohjelma. * oikeudet muutoksiin pidätetään

Leiri-ilmoittautuminen

Vuokatti Team Sport jääkiekkoleiri 11.-14.7.2021

06-08 syntyneet

Takaisin ylös