Virkeää seuravalmennusta – koulutukset ja seminaarit 22.-24.10.21 & 4.-6.12.21

Vuokatti Sport tarjoaa syksyllä 2021 matalan kynnyksen koulutusta hiihtolajien seuroille

Keväällä 2021 teetetyssä seurakyselyssä yksi vahvimmin esiin nousseista teemoista oli toive erilaisten koulutusten järjestämiseen. Nyt tarjoammekin matalan kynnyksen valmennuskoulutusta kaikille aiheesta kiinnostuneille, erityisesti seuravalmentajille sekä nuorten urheilijoiden vanhemmille jotka ovat kiinnostuneet valmentamisesta. Koulutuksesta ei jaeta sertifikaattia tai todistusta vaan tärkeimpänä ajatuksena on tiedon jakaminen kentälle. Ajankohdat koulutuksille on valittu niin, että mahdollisimman moni seurakentän toimija pääsisi osallistumaan. 

Koulutuksissa keskitytään perusasioihin nuorten urheilijoiden valmennuksessa nojaten vahvasti Suomen Hiihtoliiton ”Suomalainen Latu – Tieto ja Taito. Sisu” – valmennuslinjaukseen. Koulutuksen aikana käymme läpi myös molemmat hiihtotekniikat sekä perusasiat niiden opettamisesta käytännössä. Lisäksi koulutukseen sisältyy kaksi vierailijaluentoa.

Koulutuksen vastuuvetäjänä toimii Vuokatin Olympiavalmennuskeskuksen seurakoordinaattori Markus Vuorenmaa. Vuorenmaa on toiminut useamman vuoden Hiihtoliiton eri valmennusryhmien vastuuvetäjänä ja keväällä 2021 hän aloitti Vuokatin Olympiavalmennuskeskuksen seurakoordinaattorina. Lisäksi hän toimii tällä kaudella U20 Haastajaryhmän valmentajana.

Alustava ohjelma: Virkeää Seuravalmennusta Koulutus_alustava ohjelma

Ajankohdat: 22. – 24.10.21 sekä 4. – 6.12.21 (koulutuksen sisältö on sama molemmissa jaksoissa)

Hinta: 150€ / 2vrk täysihoidolla (sis. majoituksen 2 hengen huoneissa tai 4 hengen huoneistoissa, ohjelman mukaiset ruokailut sekä koulutuksen)
Huom! Mikäli olet tulossa Vuokattiin oman seurasi mukana ja olet mukana seurasi varauksessa Vuokatti Sportilla, voit osallistua koulutukseen veloituksetta. Ilmoittauduthan silti mukaan alla olevalla lomakkeella, jotta pystymme hahmottamaan osallistujamäärän.

Ei majoittuvan hinta: 120€ (sis. ohjelman mukaiset ruokailut sekä koulutus)

Etähinta: 75€ (sis. luennot etänä. Etäpaketti toteutetaan min. 10 etäosallistujalle)

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 8.10. (lokakuun koulutuspäivät) ja 20.11. (joulukuun koulutuspäivät). Minimi osallistujamäärä koulutusten toteutumiselle on 10 hlö/jakso.

 

Virkeää Seuravalmennusta - Koulutus ja seminaari

Takaisin ylös