Lasten kesäleiri 13.-16.6.2022

Lasten kesäleiri on 8-12 vuotiaille (2010 – 2014) tytöille ja pojille suunnattu monipuolisia aktiviteetteja sisältävä leiri Vuokatti Sportilla

Tule kokemaan elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa sekä nauttimaan hauskoista aktiviteeteista mukavassa porukassa. Leirillä touhutaan Vuokatti Sportin ammattitaitoisten ohjaajien johdolla telinesalissa, lähimaastossa sekä Vuokatin Seikkailupuistossa. Leiriin voi sisällyttää majoittumisen tai osallistua ns. päiväleirinä. Leirillä on yövalvonta Vuokatti Sportin puolesta.

Hinta: 220 € sis. majoituksen 2-3 hengen hotellihuoneissa, ohjelman mukaiset aktiviteetit, täysihoitoruokailut (aamupala, keittolounas, päivällinen, iltapala) tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Hinta ilman majoitusta:  175 € sis. ohjelman mukaiset aktiviteetit, ruokailut (keittolounas, päivällinen, iltapala) tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen.

Lasten Kesäleirin alustava ohjelma TÄSTÄ

Ilmoittautuminen Lasten kesäleirille 3.6.2022 mennessä, jonka jälkeen leirin toteutuminen vahvistetaan. Minimi osallistujamäärä on 15 henk. Leirille on tullut ilmoittautumisia jo sen verran, että leiri kesälle toteutuu.

Lasten kesäleiri 2022

Takaisin ylös