Koko perheen futisleiri 11.-14.6.2023

Leiri on avoin kaikille 3-17 -vuotiaille ketkä haluavat pitää hauskaa jalkapallon ja muiden urheilulajien parissa.

Lajitaustaa tai osaamista ei vaadita, vaan leirillä liikkumisen ilo ja yhdessä tekemisen riemu ovat pääosassa. Hauskaa äxöniä koko viikko! Ties vaikka jokunen löytää leiriltä oman mielekkään liikuntaharrastuksensa!

Leirillä on omat ikäluokkaryhmänsä, mm. Nappularyhmä 3-5 -vuotiaille. Leiriohjaajina toimivat nuoret ja innokkaat entiset leiriläiset, jokunen isä/äiti sekä muutamat ulkopuoliset ohjaajat. Leiriohjelma on suunniteltu liikunta-alan ja/tai pedagogisten alojen ammattilaisten toimesta.

Hinta: 299 €/leiriläinen.

leiriohjelman, valmennuksen, leiripaidan, yllätyslahjan ja majoituksen täysihoidolla 2-4 hengen huoneissa. Ruokailut täysihoidolla ohjelman mukaisesti.

Mikäli ette tarvitse majoitusta/majoitutte muualla kuin Vuokatti Sportilla on hinta 229 €/leiriläinen (ei sisällä majoittumista eikä aamupalaa, muutoin ohjelman mukaiset toiminnot ja lisäksi leiriläinen saa leiripaidan ja yllätyslahjan)

HUOM! Leiriläisten vanhemmat ja muu perhe ovat myös lämpimästi tervetulleita Vuokattiin! Mukaan tulevat vanhemmat voivat ottaa myös leiripaketin tai vaihtoehtoisesti mahdollista on varata myös pelkkä majoittuminen ilman ruokailuja, esim saunallisissa 2-4 hengen Chalets-huoneistoissa. Kirjoita pelkkä majoitus lisätietoja -kenttään.

Leirin vastuujärjestäjänä toimi Sport-JR


Leiriohjelma vuodelle 2023 on tulossa.

 

Koko perheen futisleiri 11.-13.6.2023

  • Kirjaathan kaikkien leirille osallistuvien leiripaitojen koot

Takaisin ylös