Become a Champion – Hiihdon Suurleiri 5.-8.7.2022

Become a Champion – Hiihdon suurleiri

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Become a Champion- leiri on suunnattu juniorihiihtäjille ja se pidetään Vuokatissa heinäkuussa 2022.
Leiri kokoaa yhteen Suomen nykyiset sekä tulevat hiihtohuiput, sillä junioreita valmentamassa ovat Suomen hiihdon ykkösnimet Iivo Niskanen, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Joni Mäki, Katri Lylynperä, Jasmin Kähärä, Vilma Nissinen, Niilo Moilanen ja Verneri Poikonen!


Leiri on tarkoitettu kaikille 10-16 vuotiaille hiihdosta kiinnostuneille. Myös leiriläisten vanhemmat ja muu perhe ovat lämpimästi tervetulleita Vuokattiin! Mukaan tuleville vanhemmille ja/tai perheelle suosittelemme joko ohjelmallista Fun&Sport täysihoitopakettia tai vaihtoehtoisesti mahdollista varata myös pelkkä majoittuminen ilman ruokailuja, esim saunallisissa 2-4 hengen Chalets-huoneistoissa. Tee varaus myyntipalvelusta: myyntipalvelu@vuokattisport.fi

Hinta: 295 €/leiriläinen. Sisältää leiriohjelman, leirituotteen ja majoituksen täysihoidolla 2-3 hengen huoneissa. Ruokailut täysihoidolla (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) ohjelman mukaisesti.

Muualla majoittuvan hinta on 220€/hlö (sis. leiriohjelma, leirituote, sekä täysihoitoruokailut)

Alustava_Become_A_Champion_ohjelma

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle hiihtoleirille Vuokattiin!

 

ILMOITTAUTUMINEN

Become a Champion - Hiihdon Suurleiri 5.-8.7.2022

Takaisin ylös