Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 18-21.7.2019

Kesä on ampumahiihdon harjoitteluun parasta aikaa. Suomen Ampumahiihtoliitto järjestää nuorille 9-15-vuotiaille ampumahiihtäjille harjoitusleirin Vuokatissa 18-21.7.2019.

Ampumahiihtokarnevaaleilla keskitytään jokaisen urheilijan perustekniikoiden kehittämiseen. Leiri ohjelma painottuu ammuntaharjoitteluun, unohtamatta fyysistä harjoittelua, hauskanpitoa ja hiihtoa. Osallistujat jaetaan iän ja harrastuskokemuksen mukaan tasoryhmiin ja jokaiseen ryhmään nimetään vastuuohjaaja ja apuohjaaja. Ohjaajina toimivat todella kokeneet ampumahiihtovalmentajat, jotka osaavat innostavasti kannustaa nuoria harjoittelemaan ja parantamaan taitojaan.

Ampumahiihtokarnevaalit on tarkoitettu kaikille lajin harrastajille kokemuksesta riippumatta. Tasoryhmät mahdollistavat harjoittelun juuri sopivassa ympäristössä ja taitotasoon sopivilla harjoitteilla. Karnevaaleilla pyritään luomaan pohjaa harrastajien lajitaitojen kehittymiselle antamalla uusia ideoita monipuoliseen harjoitteluun. Vaikka karnevaaleilla harjoitellaankin paljon, on tärkeintä muistaa hymyillä, pitää hauskaa ja nauttia muiden saman ikäisten ampumahiihtäjien seurasta!

Leirin hinta on 210€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman

 

Lisätietoa SAHL:n sivustolta

Back to top