SYKSY 2019 – POWER UP WEEKENDS

Vuokatti Sportin syksy

Rämäpää, nautiskelija vai ehtymätön energiapakkaus? Meillä jokaisella on omannäköinen tapamme viettää lomaa. Jokainen tietää elementit, jotka rentouttavat ja antavat puhtia sekä elinvoimaa arkeen.

Syksy tarjoaa aktiiviliikkujalle uskomattomia mahdollisuuksia nauttia luonnosta. Ilma on happirikasta ja sopivan viileää pitkiin vaelluksiin, luonto näyttäytyy kauneimmillaan ja pimenevät illat luovat tunnelmaa. Syksyisessä luonnossa voi liikkua monin tavoin – tavoitteellisesti treenaten, luonnonrauhasta nauttien tai omaan tahtiin kulkien. Ja jos sää ei miellytä, Vuokatti Sport tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja sisäaktiviteetteja. Tekemistä riittää, tulitpa yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa. 

Voit räätälöidä syksyn irtioton mieleiseksi vain varaamalla majoituksen tai hyödyntää valmiit aktiiviloma ja perhelomapakettimme, joissa olemme miettineet sinulle valmiiksi lomakokonaisuuden järkihintaan.

Luonto kutsuu

Kotimaamme komea luonto avautuu erinomaisesti pyörän selästä tai jalkapatikassa. Nappaa allesi näppärä kulkupelin Vuokatti Sport Ski Servicestä, joka vuokraa maastopyöriä ja fatbikeja. Active Explorer -lomapakettiin voit valita extraetuna pyörän käyttöön koko loman ajaksi.

Vuokatin vaihteleva maasto kutsuu tutustumaan luontoreitteihin kävellen tai juosten. Vuokatinvaaran Olympic Training Center -testijuoksureitti on syksyisin suosittu maastojuoksureitti. Vuokatin 150 kilometriä pitkä latureitistö toimii syksyisin erinomaisena lenkkeily- ja maastopyöräilyalustana. Active Explorer -lomaan sisältyy tulostettu Vuokatin reittikartasto.

Oletko lintu vai kala?

Miltä kuulostaa Vuokatin luonnon kohtaaminen lintuperspektiivistä? Vuokatin Seikkailupuisto haastaa seikkailijat yhdeksällä eri tasoisella radalla, jopa 12 metrin korkeudessa. Jokainen rata loppuu mieleenpainuvaan zip line -laskuun. Lasten puiston radoilla pienimmätkin seikkailijat pääsevät kokemaan jännittäviä hetkiä.

Ui jos uskallat! Pulahdus Ahvenuslampeen karistaa päivän hiet syksyn liikkujan harteilta. Lammen ylittää Vesiurheilukeskuksen vetokaapeli, jonka avulla pääset harrastamaan vesihiihtoa erilaisilla välineillä pitkälle syksyyn. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, opetamme kaiken oleellisen. Tarjolla myös SUP-lautoja rauhallisempaan menoon!

Varpaat kastuvat myös uimahallissa

Vuokattihallin monipuolinen uimahalli tarjoaa tilat lapsiperheiden makuun sekä aktiiviurheilijoille. Kuntoilijoita palvelee 25 metriä pitkä olympiatason allas. Monitoimialtaassa on vesiliukumäki, vesihierontaa, vauva-allas sekä perheen pienimmille sopiva matala pääty.

Syyspäivän kruunaa hyvä ruoka

Vuokatin laajin seisova pöytä O’las-ravintolassa ruokkii nälkäisimmätkin aktiivilomailijat joka päivä. Laaja ja monipuolinen valikoima on hiottu huippuunsa täyttämään aktiivisten ihmisten vaatimukset.

Ravintolan lisäksi lomailijoita palvelee aulakahvio A-oikeuksin sekä terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaroille. Vuokattihallin kahvio palvelee uima- ja urheiluhallin aukioloaikoina.


Syksyn kovin leiri lapsille ja nuorille

Vuokatti Sportin leirit lataavat syksyn täyteen energiaa ja seikkailunhalua. Kolmen päivän Adventure Camp -leiri 18.–20.10.2019 opettaa uutta ja kesyttää taatusti jokaisen 10–13-vuotiaan tekemisen nälän. Halusitpa olla huimapää, löytöretkeilijä, vaeltaja tai muuten vain utelias uskalikko, Adventure Campilla päästät irti oman elämäsi seikkailijan.

Kuntosali ja ryhmäliikunta

Vuokatti Sportin Pallohallirakennuksessa on täysin uudistettu kuntosali, jonka käyttö sisältyy Active Explorer- sekä Fun & Sport -lomapaketteihin.

Active Explorer -lomalaiset voivat osallistua vapaasti myös ryhmäliikuntatunneille. Kesällä suurin osa tunneista siirtyy ulos sään salliessa. Tarjoamme sekä Les Mills® kansainvälisiä konseptitunteja, että runsaasti talon omia tunteja, joista varmasti löydät omat suosikkisi, olit sitten rauhallisen tai tehokkaan menon ystävä.

Tervetuloa viettämään aktiivinen ja iloinen syysloma Vuokatti Sporttiin!

AKTIIVILOMAT – VARAA NYT »
PERHELOMAT – VARAA NYT »
KYSY LISÄÄ – MYYNTIPALVELU »

Takaisin ylös