Leirikoulut|

Leirikoulumme tarjoavat taatusti elämyksellisen vierailun tulitte sitten mihin vuodenaikaan tahansa.

Vuokatti Sport Leirikoulut

Leirikoulut alkaen 57€/hlö/vrk

Leirikoulumme tarjoavat taatusti elämyksellisen vierailun tulitte sitten mihin vuodenaikaan tahansa. Sulanmaan aikaan on mahdollisuus seikkailla puiden latvoista veden äärelle SUP-laudan vietäväksi, kun taas talvella on mahdollisuus hypätä huskien kyydistä vaikka rinteille. Vuokatti tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteettia, josta saa loistavan kokonaisuuden rakennettua.

Vuokatti Sport Resortilta löydät lisäksi kaiken saman katon alta. Pakettiimme sisältyy majoitus täysihoidolla tulopäivän päivälliseltä lähtöpäivän keittolounaaseen (aamiainen, keittolounas ja päivällinen) ja ohjatut aktiviteetit oman ohjaajamme kanssa (min 10 oppituntia).

Lisäksi Vuokatissa on paljon muutakin mukavaa toimintaa leirikoululaisille, piha-alueellamme on mm. Vuokatin seikkailupuisto ja vesiurheilukeskus.

RÄÄTÄLÖI

Ammattitaitoiset ja kokeneet leirikouluvastaavat kehittävät myös teidän tarpeisiin ja toiveisiin täysin räätälöidyn ohjelman. Katso laajasta palvelutarjottimestamme kiinnostavia vaihtoehtoja, joita haluaisitte sisällyttää ohjelmaanne ja ohjaajamme suunnittelee ohjelman teidän toiveisiin pohjautuen.

Lisätiedot ja varaukset:

myyntipalvelu@vuokattisport.fi

puh. 08 6191 500

VARAA NYT >>

OTA YHTEYTTÄ>>

Takaisin ylös

Leirikouluhinnasto 2019-2020

Lue lisää

Leirikoulupakettiin sisältyvät ohjelmapalvelut  

Lue lisää

TALVILEIRIKOULUN MALLIOHJELMA

Lue lisää

KEVÄT- JA SYYSLEIRIKOULUN MALLIOHJELMA

Lue lisää

SPORT RESORT Majoitus

Lue lisää

Vapaa-ajankohteet

Lue lisää